ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ

Βράχος κατεργασμένος από ενεργειακή πέτρα Λαμπραδορίτη.

stbA

Πέτρα - Βράχος Λαμπραδορίτης

Ιδανικός για Θεραπεία & Ενεργοποίηση

Περισσότερες λεπτομέρειες

42,00€

Άλλες πληροφορίες

Κρυστάλλινος, θεραπευτικός βράχος από ενεργειακή πέτρα Λαμπραδορίτη

Διαστάσεις: 5,2(πλάτος)*8,5(μήκος)*2,1(ύψος)εκ.

Βάρος: 175γρ.

Πρόταση: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον Λαμπραδορίτη κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, της προσευχής ή και της επίκλησης, τοποθετώντας το στο 3ο τσάκρα ή στο 4ο τσάκρα. Επίσης είναι κατάλληλο για επικοινωνία με τους Αρχαγγέλους και κυρίως για επίκληση στον Αρχάγγελο Ραφαήλ καθώς και στον Αρχάγγελο Ουριήλ , στον Αρχάγγελο Ζοφιήλ, στον Αρχάγγελο Μέτατρον  και στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Λαμπραδορίτης – Labradorite

Ο Λαμπραδορίτης θεωρείται η πέτρα του μετασχηματισμού και της διορατικότητας, της δύναμης και της χαράς, της σαφήνειας και της δημιουργικότητας, της φαντασίας και του διαλογισμού. Καθαρίζει, προστατεύει και εξισορροπεί την αύρα. Χρησιμοποιείται για την ανάκληση των ονείρων και για διορατικά όνειρα, για τόνωση της φαντασίας και του ενθουσιασμού, για ενίσχυση της διαίσθησης και της εσωτερικής σοφίας.

Ο Λαμπραδορίτης μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να εκφράσουν τη δημιουργικότητα τους. Επαγγελματικά προσελκύει την επιτυχία, βοηθάει σε αλλαγές και μεταβάσεις, και χρησιμοποιείται ως πηγή δημιουργικότητας και έμπνευσης πρωτότυπων ιδεών και λύσεων σε προβλήματα. Είναι κατάλληλος για συγγραφείς και συνθέτες.

Σωματικά χρησιμοποιείται από τους θεραπευτές για να βοηθήσει στη θεραπεία ασθενειών των ματιών, του εγκεφάλου, της πέψης, των κονδυλωμάτων και της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Επίσης πιστεύεται ότι είναι κατάλληλος για όσους θέλουν να χάσουν βάρος, ρυθμίζοντας τον μεταβολισμό τους. Θεωρείται ιδανική πέτρα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην καταπολέμηση τους άγχους και στην απεξάρτηση από αλκοόλ, καπνό, ναρκωτικά, φάρμακα και φαγητό.

Συνεργάζεται – Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Φεγγαρόπετρα & Χαλαζίας χιονιού

Χρώμα κεριού: Κόκκινο Βουργουνδίας

Τσάκρα: 3ο & 6ο            

Στοιχείο: Νερό (Πάγος)

Λουλούδια & φυτά: Γαρδένια

Βότανα, Θυμίαμα & Έλαια: Λεμόνι, τεϊόδεντρο & βασιλικός  

Πλανήτης: Πλούτωνας

Αρχάγγελος: Ραφαήλ & Ουριήλ, Ζοφιήλ, Μέτατρον, Μιχαήλ

Ζώδιο: Σκορπιός & Λέων, Καρκίνος, Αιγόκερως, Ιχθείς

Αριθμός Δόνησης: 6 & 7

Καθαρισμός Κρυστάλλου: Κρατήστε τον κρύσταλλο σας κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να τον «καθαρίσει» και να έτοιμος για να τον ενεργοποιήστε. Κρατήστε τον στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο αυτό. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.                  

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Βράχος κατεργασμένος από ενεργειακή πέτρα Λαμπραδορίτη.
  • Κωδικός Προϊόντος: stbA
  • Τιμή: 42,00
  • Ιδιότητες: Πέτρα - Βράχος Λαμπραδορίτης Ιδανικός για Θεραπεία & Ενεργοποίηση
Path: > > Βράχος κατεργασμένος από ενεργειακή πέτρα Λαμπραδορίτη.

Ιδέες & Προτάσεις

23 άλλα προϊόντα στην κατηγορία