ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ

Crystals Angels Box - Κουτί με Ενεργειακούς λίθους

adx41

18 Κρύσταλλοι στο Angels Box. 

Ένα κουτί γεμάτο Ενέργεια και Ευλογία!!

Περισσότερες λεπτομέρειες

85,00€

Άλλες πληροφορίες

Το Crystals Angels Box περιέχει 18 κρυστάλλους. Όνυχα μαύρο, Αχάτη καφέ, Ίασπι κόκκινο, Καρνεόλη, Ίασπι leopard, Ηλιοτρόπιο, Αιματίτης, Μάτι Τίγρης, Ουνακίτη, Αβεντουρίνη πράσινη, Χαλαζία ροζ, Σοδαλίτη, Αχάτη μπλε, Αμέθυστο, Αχάτη λευκό, Οψιδιανό snowflakes, ακατέργστο ορυκτό Αλάτι Ιμαλαΐων και οβελίσκο Χαλαζία. Κουτί με θήκες, δουλεμένο με decoupage, μικτή τεχνική με κιμωλία.  

Όνυχας μαύρος: για γείωση και σθένος, σταθερότητα και προστασία, αυτοκυριαρχία και αυτοέλεγχο, θάρρος και επιμονή, αποδέσμευση και αποφασιστικότητα, αποθεραπεία και αποκατάσταση, διαλογισμό και ανώτερη σύνδεση. Απορροφά κάθε συναισθηματική ένταση και σύγχυση και αποτρέπει την αρνητικές δυνάμεις και επιρροές. 

Ίασπις κόκκινος: Για ισχυρή προστασία και θεραπεία, καλή υγεία και ενέργεια, επούλωση και ισορροπία, ασφάλεια και αξιοπιστία, ωριμότητα και υπευθυνότητα, σταθερότητα και δικαιοσύνη, ηρεμία και αποδοχή, τόλμη και προσωπική ανεξαρτησία, επαγγελματική πρόοδο και ευημερία. Παρέχει θάρρος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, διεγείρει τη φαντασία, ενθαρρύνει την ειλικρίνεια, απομακρύνει τις αρνητικές σκέψεις και αποκαλύπτει τις ευλογίες. Κρύσταλλος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του κυκλοφορικού συστήματος, να διεγείρει τη σεξουαλικότητα και τη γονιμότητα.

Αβεντουρίνη πράσινη: για καλή τύχη και προστασία, έμπνευση και δημιουργικότητα, διόραση και καθοδήγηση, ηρεμία και ισορροπία, απόλαυση και ευτυχία, θάρρος και εσωτερική δύναμη, θετικότητα και αλλαγή, ευημερία και αφθονία, επαγγελματική επιτυχία και κέρδος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει σε κρίσεις πανικού και στην προστασία της αύρας από εισβολές και εκκενώσεις και ειδικά από συναισθηματικά «βαμπίρ». Θεωρείται η πέτρα των τυχερών παιχνιδιών.

Αιματίτης: για θεραπεία και ηρεμία, αντοχή και δύναμη, θάρρος και αισιοδοξία, καλή μνήμη και ζωτικότητα, ασφάλεια και προστασία, επαγγελματική επιτυχία και κερδοφόρες πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες. Διαλύει τις αρνητικές δυνάμεις, αποτρέπει την απορρόφηση τους και μετατρέπει την αρνητικότητα σε ενέργεια της Παγκόσμιας Αγάπης. Προσφέρει στήριξη στις φιλοδοξίες μας, τα όνειρα, τις επιθυμίες μας, και μας υπενθυμίζει ότι οι μόνοι περιορισμοί που υπάρχουν είναι αυτοί που βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Βοηθά να ξεπεραστούν παράλογοι φόβοι, καταναγκασμοί και εξαρτήσεις, καθώς και στην εξισορρόπηση συναισθημάτων και ενέργειας μεταξύ του σώματος, του νου και του πνεύματος.

Ηλιοτρόπιο- Αιματόλιθος: για θάρρος και δύναμη, προστασία και πλούτο, υγεία και θεραπεία, γείωση και ασπίδα από το “κακό μάτι”, αντοχή και κουράγιο, διαίσθηση και δημιουργικότητα, αναζωογόνηση και μακροζωία, φήμη και εξουσία, επιτυχία και ευημερία, νίκη και δικαιοσύνη, καλή τύχη και θετική ενέργεια. Διαλύει τη σύγχυση, τους φόβους, το θυμό και ενισχύει τη λήψη σωστών αποφάσεων. Επαγγελματικά βοηθάει στην αύξηση της επιτυχίας μιας επιχείρησης και της προσέλκυσης χρημάτων.

Σοδαλίτης: για αρμονία και σταθερότητα, εμπιστοσύνη και ορθολογική σκέψη, πνευματική ανάπτυξη και διαίσθηση, αλήθεια και συναισθηματική ισορροπία, αυτοεκτίμησή και σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό. Ο Σοδαλίτης βοηθάει να απελευθερωθεί η νοητική σύγχυση και να υπερτερήσει η λογική. Βοηθάει στην κατανόηση των συναισθημάτων και στην λεκτική τους έκφραση. Απελευθερώνει το άγχος, τη νευρικότητα, το θυμό, τους φόβους και ηρεμεί σε κρίσεις πανικού. Φέρνει εσωτερική ειρήνη και εναρμονίζει συνειδητό και υποσυνείδητο. Εξαιρετική πέτρα για την εργασία με ομάδες καθώς βοηθά τα μέλη της να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αρμονίας και αλληλεγγύης, και να εργαστούν με κοινό σκοπό την επίτευξη των στόχων τους. Τυχερή πέτρα για τους συγγραφείς και εξαιρετική για διαλογισμό.

Αμέθυστος: για προστασία και γαλήνη, θεραπεία και επούλωση, εξισορρόπηση και αρμονία, ευτυχία και ικανοποίηση, αγάπη και εσωτερική δύναμη, διαίσθηση και ανώτερη σύνδεση, διαλογισμό και επικοινωνία με τους αγγέλους, ευσέβεια και ειλικρίνεια, πνευματική φρόνηση και ταπεινότητα. Συναισθηματικά μπορεί να θεραπεύσει τις προσωπικές απώλειες και τη θλίψη, να απελευθερώσει το στρες, να υπερνικήσει φόβους και ενοχές, και να φέρει ηρεμία και εσωτερική δύναμη. Θεωρείται κατάλληλος κρύσταλλος σε περίοδο αποτοξίνωσης από εθισμούς. Είναι ευεργετικός κατά την εξέταση νομικών και οικονομικών υποθέσεων και πιστεύεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε ευημερία και αφθονία.

Χαλαζίας: για θεραπεία και αποκατάσταση, ισορροπία και εναρμόνιση, επικοινωνία και σοφία, αφύπνιση και αλλαγή, ενεργοποίηση και ενίσχυση, αγάπη και θετικές σκέψεις, διαλογισμό και ανώτερη σύνδεση και καθοδήγηση, προστασία και θετικές προβολές. Αντλεί την αρνητική ενέργεια όλων των ειδών και εξουδετερώνει την ακτινοβολία και το ηλεκτρομαγνητικό νέφος. Σωματικά θεωρείται ιδανικός κρύσταλλος για την ενίσχυση όλων των θεραπειών. Θεωρείται κρύσταλλος-φυλαχτό για τα παιδιά.

Καρνεόλη: για ευτυχία και αρμονία, θάρρος και σταθερότητα, εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση, κοινωνικότητα και δημιουργικότητα, για ενίσχυση της ενέργειας και θεραπεία, αλλαγή και ανανέωση, καλή υγεία και θετική σκέψη, επίτευξη στόχων και επιτυχία, αυτοσυγκέντρωση και ολοκλήρωση. Κατάλληλη για τους ανθρώπους που αισθάνονται ότι δεν έχουν τον έλεγχό της ζωής τους και για αυτούς που νιώθουν ανασφάλεια και ότι η ζωή τους είναι στάσιμη, μιας και καταρρίπτει τις αρνητικές ενέργειες και τις αντικαθιστά με θετικές επιλογές ζωής. Ηρεμεί το θυμό, την οργή και την αγανάκτηση. Προστατεύει από το φθόνο, την κακία και την φτώχεια. Επαγγελματικά προσελκύει την ευημερία και την αφθονία, την επιτυχία και την αναγνώριση. 

Μάτι της Τίγρης: για προστασία και ευημερία, αισιοδοξία και χαρά, αφθονία και καλή τύχη, δύναμη και αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και δημιουργία, έμπνευση και διορατικότητα, συγκέντρωση και σαφήνεια, εμπιστοσύνη και πάθος, επαγγελματική πρόοδο και επιτυχία. Απαλλάσσει από ενοχλητικές σκέψεις και στρες.

Ουνακίτης: θεωρείται η πέτρα των ζευγαριών και χαρίζεται μεταξύ των συντρόφων της ζωής ως σύμβολο αγάπης και ένωσης. Πέτρα της αναγέννησης. Συμβάλλει στην πλήρη και ολική εξισορρόπηση, βοηθάει να αισθανθούμε πιο επικεντρωμένοι στο παρόν και να δούμε την ομορφιά της ζωής και συμβάλλει στην αποδέσμευση των ενεργειακών μπλοκαρισμάτων, εμμονών και παιδικών τραυμάτων. Οικονομικά βοηθάει για κερδοφόρες επενδύσεις. Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αισθανθούν ασφαλείς και να μιλήσουν για τα προβλήματά τους.

Χαλαζίας Ροζ: για αγάπη και ευτυχία, συγχώρεση και ευγένεια, αρμονία και ηρεμία, αποδοχή και αυτό-εκτίμηση, αγγελική σύνδεση και επικοινωνία. Θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές, την θλίψη από ερωτικές απογοητεύσεις, την παραμέληση, και την έλλειψη αγάπης. Αυξάνει τον αυτοσεβασμό και την αυτό-εκτίμηση, απαλλάσσει από φόβους, θυμό, δυσαρέσκεια, ζήλια και βοηθάει να απελευθερωθούν βαθιά συναισθήματα.

Αχάτης Μπλε: για υπομονή και ελπίδα, αισιοδοξία και χαρά, αλήθεια και καλοσύνη, θετική σκέψη και σοφία, γαλήνη και επικοινωνία, έμπνευση και εσωτερική γνώση, διαίσθηση και ανώτερη επικοινωνία, διαλογισμό και ανώτερη σύνδεση. Ισχυρός θεραπευτής του λαιμού, βοηθά στη λεκτική έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων, εξουδετερώνοντας την οργή. Πέτρα της επικοινωνίας καθώς διευκολύνει την επικοινωνία σε δύσκολες περιστάσεις, ενισχύει τη δημόσια ομιλία, τις γραπτές ανακοινώσεις και την ομαλή συζήτηση. 

Αλάτι  Ιμαλαΐων: λειτουργεί ως φυσικός ιονιστής. Βελτιώνει την υγεία μας και μας προσφέρει ευεξία. Προσφέρει χαλάρωση και ανακούφιση από πονοκεφάλους, ημικρανίες, αϋπνία, αναπνευστικές δυσκολίες, άσθμα. Κατάλληλος για χώρους με ηλεκτρονικές συσκευές και έντονη υγρασία.

Ίασπις Leopard skin: για προστασία και σταθερότητα, αγάπη και αφοσίωση, αναγέννηση και νεότητα. Μπορεί να προστατεύσει από τις αρνητικές ενέργειες, καταστάσεις και άτομα καθώς δημιουργεί μια ισχυρή ασπίδα προστασία και απώθησης. Πιστεύεται ότι προσελκύει ότι πραγματικά χρειαζόμαστε και όχι αυτό που νομίζουμε ότι θέλουμε. Θεωρείται η πέτρα των Σαμάνων και είναι κατάλληλη για αστρικά ταξίδια, πνευματικές ανακαλύψεις, καθώς και για πνευματική σύνδεση με το προσωπικό μας τοτέμ.

Αχάτης Λευκός: για ολοκλήρωση και πληρότητα, αλήθεια και πνευματική διαύγεια, καλή τύχη και ευημερία, πίστη και δυνατή αγάπη, ψυχική σαφήνεια και εσωτερική σοφία, νέο ξεκίνημα και ροή. Ηρεμεί το νου, χαλαρώνει το σώμα και προστατεύει από τις αρνητικές ενέργειες. Πιστεύεται ότι μπορεί να επιτύχει πλήρη αρμονία, σωματική-πνευματική-συναισθηματική.

Οψιδιανός Snowflake για γαλήνη, ειρήνη και ισορροπία σε μυαλό και σώμα. Βοηθάει να εκφράσουμε φόβους και ενδοιασμούς και να αντικαταστήσουμε τα αρνητικά μας συναισθήματα με θετικές σκέψεις και θετικούς οραματισμούς. Βοηθάει στην απαλλαγή από παλιά και άχρηστα αντικείμενα και ταυτόχρονα βοηθάει και το μυαλό να απαλλαγεί από παρελθοντικές και αρνητικές σκέψεις. Προσελκύει τον πλούτο και προστατεύει από αδικίες και οικονομικές απάτες.

Καθαρισμός  Κρυστάλλων: Κρατήστε τον κρύσταλλο κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω για λίγα λεπτά, έτσι ώστε να τον «καθαρίσει» και να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήστε. Κρατήστε τον στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο αυτό. Ζητήστε το, και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.  Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Crystals Angels Box - Κουτί με Ενεργειακούς λίθους
  • Κωδικός Προϊόντος: adx41
  • Τιμή: 85,00
  • Ιδιότητες: 18 Κρύσταλλοι στο Angels Box.  Ένα κουτί γεμάτο Ενέργεια και Ευλογία!!
Path: > > Crystals Angels Box - Κουτί με Ενεργειακούς λίθους

Ιδέες & Προτάσεις

28 άλλα προϊόντα στην κατηγορία