ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ

Ενεργειακή πέτρα Ίασπις Κίτρινος Μεγαλύτερη προβολή

Ενεργειακή πέτρα Ίασπις Κίτρινος

ts89

Ίασπις κίτρινος

Ενεργειακός κρύσταλλος του μετασχηματισμού και της αλλαγής. Ενισχύει τις προσπάθειες του κατόχου του να αλλάξει καταστάσεις, προοπτικές και σχέσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες

3,00€

Άλλες πληροφορίες

Ίασπις Κίτρινος – Yellow Jasper

Ο Ίασπις είναι από τις ενεργειακές πέτρες που αρχαίοι λαοί και πολιτισμοί έχουν χρησιμοποιήσει με σεβασμό για την ισχυρή προστασία και για όλες τις υπέροχες δονήσεις της. Ιερείς, βασιλείς, στρατηγοί, γιατροί έχουν χρησιμοποιήσει ευλαβικά τον Ίασπι κίτρινο. Ο κίτρινος Ίασπις διεγείρει το τρίτο τσάκρα, του ηλιακού πλέγματος, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία, τη σαφήνεια, το θάρρος και τον ενθουσιασμό για ζωή και σχέσεις. Είναι μια θαυμάσια πέτρα για συναισθηματική σαφήνεια, βοηθώντας κάποιον να δει τις σχέσεις και τις καταστάσεις όπως είναι πραγματικά και να αποκτήσει καλύτερη κατανόηση. Βοηθά και ενθαρρύνει να εξετάσει ο κάτοχος του, τα πραγματικά του συναισθήματα, καθώς και να αναζητήσει θετική κατεύθυνση και ρεαλιστικές λύσεις. Θεωρείται εξαιρετική ασπίδα στη ζήλεια, τον φθόνο, το ψέμα και το κουτσομπολιό. Συγκαταλέγεται στους κρυστάλλους του μετασχηματισμού και της αλλαγής. Ενισχύει τις προσπάθειες του κατόχου του να αλλάξει καταστάσεις, προοπτικές και σχέσεις.

Είναι ένας ενεργειακός λίθος που ενθαρρύνει τη συνεχή εκμάθηση για τον λόγο αυτό είναι ο κρύσταλλος του μαθητή και του ερευνητή.

Σωματικά προτείνεται σε περιόδους νηστείας και δίαιτας, ενθαρρύνοντας την αυτοπειθαρχία και την επιμονή. Πιστεύεται ότι καθαρίζει το σώμα από τοξίνες και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Βοηθά στην πέψη και στα προβλήματα του στομάχου(φούσκωμα, δυσανεξία) και βοηθά στη σωστή λειτουργία της χοληδόχου κύστης, του ήπατος, του παγκρέατος, του σπλήνα και των νεφρών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θεραπείες των ζώων.

Αν και συσχετίζεται με το ηλιακό πλέγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο να ευθυγραμμίσει όλα τα τσάκρα, καθώς και να συνδέσει το πρώτο, το τέταρτο τσάκρα και το έβδομο τσάκρα κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Θεωρείται ιδανικός κρύσταλλος για διαλογισμό μιας και βοηθάει και στη γείωση, στο κεντράρισμα, στη μετάβαση και στη διορατικότητα κατά την πνευματική εργασία και το ταξίδι. Χρησιμοποιείται και σε διαλογισμούς στη φύση και σε σύνδεση με τα τοτέμ.

Επαγγελματικά πιστεύεται ότι βοηθάει στην εύρεση νέων οριζόντων, νέων δυνατοτήτων και νέων προοπτικών. Ενισχύει την ανάπτυξη, τη δημιουργικότητα, την επικοινωνία και τις συλλογικές εργασίες. Ιδανικός κρύσταλλος για πωλητές και για επαγγέλματα που χρήζουν αποφασιστικότητα, ακρίβεια, πειστικότητα και επιτυχία στην πώληση προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο κίτρινος Ίασπις συνδέεται με τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ, την θεά Περσεφόνη, την Καλλιστώ και την Γαία. Γενικά πιστεύεται ότι προστατεύει τη γυναίκα και κατά επέκταση τις γυναικείες θεότητες που έχουν σχέση με τη γη, με τη γονιμότητα, με την άνοιξη, τη δημιουργία και τη θεραπεία με βότανα.

Λόγω της ενέργειας του αλλά και του χρώματος σχετίζεται με τους μήνες Ιουνίου και Ιουλίου. Αν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα ζώδια πιστεύεται ότι μπορούν εύκολα να επωφεληθούν τα εξής: Κριός, Δίδυμοι, Καρκίνος, Σκορπιός και Αιγόκερως.

Το Feng Shui τοποθετεί τον κίτρινο Ίασπι στο κέντρο του χώρου για να ενεργοποιήσει τη χαρά, το φως και τη ζωή.

Καθαρισμός  Κρυστάλλων: Κρατήστε τον κρύσταλλο κάτω από τη βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω για λίγα λεπτά, έτσι ώστε να τον «καθαρίσει» και να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήστε. Κρατήστε τον στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο αυτό. Ζητήστε το, και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Όλοι οι κρύσταλλοι συνοδεύονται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες τους.

Η αναγραφόμενη τιμή ισχύει για έναν κρύσταλλο-πέτρα.

Ο κάθε κρύσταλλος είναι μοναδικός σε σχήμα και βάρος (περίπου 25χλστ. &  15γρ.).

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Ενεργειακή πέτρα Ίασπις Κίτρινος
  • Κωδικός Προϊόντος: ts89
  • Τιμή: 3,00
  • Ιδιότητες: Ίασπις κίτρινος Ενεργειακός κρύσταλλος του μετασχηματισμού και της αλλαγής. Ενισχύει τις προσπάθειες του κατόχου του να αλλάξει καταστάσεις, προοπτικές και σχέσεις.
Path: > > Ενεργειακή πέτρα Ίασπις Κίτρινος

Ιδέες & Προτάσεις

27 άλλα προϊόντα στην κατηγορία