ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΕΤΡΕΣ

Αχάτης Μπλε Lace Μεγαλύτερη προβολή

Κρύσταλλος Αχάτης Μπλε Lace

ts83

Κρύσταλλος της Έμπνευσης και της Επικοινωνίας

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο

3,00€

Άλλες πληροφορίες

Μπλε Αχάτης - Blue Agate

Κρύσταλλος της καλοσύνης, της υπομονής, της ελπίδας, της ενότητας, της αισιοδοξίας, της χαράς, της θετικής σκέψης, της αλήθειας, της σοφίας και της ειρήνης.

Ισχυρός θεραπευτής του λαιμού, βοηθά στη λεκτική έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων, εξουδετερώνοντας την οργή. Πέτρα της επικοινωνίας καθώς διευκολύνει την επικοινωνία σε δύσκολες περιστάσεις, ενισχύει τη δημόσια ομιλία, τις γραπτές ανακοινώσεις και την ομαλή συζήτηση.

Ο μπλε Αχάτης χρησιμοποιείται στη θεραπεία του τραυλίσματος και άλλων προβλημάτων της ομιλίας. Πιστεύεται ότι βοηθάει στη μείωση των λοιμώξεων της λέμφου, των φλεγμονών και του πυρετού. Επιταχύνει την αποκατάσταση των οστών, καταπραΰνει τις κοκκινίλες και την κούραση των ματιών, καθώς και δερματικά προβλήματα που συνδέονται με την ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης στην αρθρίτιδα, σε πονοκεφάλους, σε πεπτικά προβλήματα και σε κολικούς.

Τοποθετήστε στο σπίτι σας έναν μπλε Αχάτη μαζί με γαλάζια κεριά για να ηρεμήσετε την ατμόσφαιρα, να μειώστε τις διαμάχες της οικογένειας και να νιώσετε γαλήνη και ειρήνη. Ενεργοποιεί το τσάκρα του λαιμού, ενισχύει τη διαίσθηση, την εσωτερική γνώση και την έμπνευση.

Χρήσιμος κρύσταλλος στον διαλογισμό, στην επικοινωνία  με τους αγγέλους και ιδιαίτερα με τους αγγέλους της προστασίας.
Συνεργάζεται – Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Ακουαμαρίνα, Μπλε Ασβεστίτη.

Χρώμα κεριού: Ανοιχτό Μπλε

Τσάκρα: 5ο του λαιμού

Στοιχείο: Νερό

Λουλούδια & Φυτά: Μυρτιά

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Φτέρη, Γλυκάνισο, Μυριόφυλλο

Αρχάγγελος: Μιχαήλ

Πλανήτης: Ποσειδώνας

Ζώδιο: Υδροχόος & Ιχθείς, Σκορπιός, Τοξότης
Πρόταση: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον κρύσταλλο κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, της προσευχής ή και της επίκλησης, τοποθετώντας το στο 5ο τσάκρα. Είναι κατάλληλος για επίκληση στον Αρχάγγελο Μιχαήλ.
Καθαρισμός  Κρυστάλλων: Κρατήστε τον κρύσταλλο σας κάτω από τη βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να τον «καθαρίσει» και να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήστε. Κρατήστε τον στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο αυτό. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά την διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.
Η χρρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Όλοι οι κρύσταλλοι συνοδεύονται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες τους.

Η αναγραφόμενη τιμή ισχύει για έναν κρύσταλλο-πέτρα.

Όλοι οι κρύσταλλοι είναι μοναδικοί σε σχήμα και βάρος (περίπου 25χλστ. &  15γρ.).

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Κρύσταλλος Αχάτης Μπλε Lace
  • Κωδικός Προϊόντος: ts83
  • Τιμή: 3,00
  • Ιδιότητες: Κρύσταλλος της Έμπνευσης και της Επικοινωνίας
Path: > > Κρύσταλλος Αχάτης Μπλε Lace

Ιδέες & Προτάσεις

28 άλλα προϊόντα στην κατηγορία