ΦΥΛΑΧΤΑ-ΓΟΥΡΙΑ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

Φυλαχτό "Αρχάγγελος Μιχαήλ"

ad611

Κρεμαστό φυλαχτό Προστασίας και Επούλωσης "Αρχάγγελος Μιχαήλ".

Το φυλαχτό είναι ιδανικό για ισχυρή προστασία, αποκοπή αρνητικών δονήσεων και επούλωση σωματικών και ψυχικών ασθενειών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

19,80€

Άλλες πληροφορίες

Φυλαχτό ενεργειακό, διακοσμητικό, με σφαίρα Χαλαζία, κρυσταλλάκια Σοδαλίτη και Λάπι Λαζούλι, πέτρες Μάτι της Τίγρης, Άκουαμαρίνα, γυάλινο ματάκι, ασημί αγγελάκι και το σύμβολο του απείρου.

Διάμετρος σφαίρας Χαλαζία: 2,9εκ.

Ύψος φυλαχτού: 20εκ.

Τοποθετήστε το φυλαχτό "Προστασία και Επούλωση" στο σπίτι σας για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια και κακό μάτι, για αγάπη και αρμονία, για ενίσχυση της υγείας, της επικοινωνίας, της θεραπείας, της αισιοδοξίας και της αφθονίας όλων των μελών της οικογένειας. Δημιουργείστε μία ατμόσφαιρα γαλήνης, ενότητας, σταθερότητας και ευτυχίας. Το φυλαχτό είναι ιδανικό να χρησιμοποιηθεί σε επίκληση του Αρχάγγελου Μιχαήλ για ισχυρή προστασία, αποκοπή αρνητικών δονήσεων και επούλωση σωματικών και ψυχικών ασθενειών. Ο συνδυασμός των κρυστάλλων βοηθάει στην ομαλή ροή της ενέργειας του χώρου καθώς και στον καθαρισμό του. Τοποθετήστε το μέσα στον εργασιακό σας χώρο για να αυξήσετε την απόδοση και την παραγωγικότητα, για να ενισχύσετε τη συνεργασία και τη δημιουργικότητα, για προστασία από απώλειες και για να προσελκύσετε την επαγγελματική αναγνώριση-επιτυχία και την ευημερία.

Χαλαζίας: για θεραπεία και αποκατάσταση, ισορροπία και εναρμόνιση, επικοινωνία και σοφία, αφύπνιση και αλλαγή, ενεργοποίηση και ενίσχυση, αγάπη και θετικές σκέψεις, διαλογισμό και ανώτερη σύνδεση και καθοδήγηση, προστασία και θετικές προβολές. Αντλεί την αρνητική ενέργεια όλων των ειδών και εξουδετερώνει την ακτινοβολία και το ηλεκτρομαγνητικό νέφος. Σωματικά θεωρείται ιδανικός κρύσταλλος για την ενίσχυση όλων των θεραπειών. Θεωρείται κρύσταλλος-φυλαχτό για τα παιδιά.

Σοδαλίτης: για αρμονία και σταθερότητα, εμπιστοσύνη και ορθολογική σκέψη, πνευματική ανάπτυξη και διαίσθηση, αλήθεια και συναισθηματική ισορροπία, αυτοεκτίμησή και σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό. Ο Σοδαλίτης βοηθάει να απελευθερωθεί η νοητική σύγχυση και να υπερτερήσει η λογική. Βοηθάει στην κατανόηση των συναισθημάτων και στην λεκτική τους έκφραση. Απελευθερώνει το άγχος, τη νευρικότητα, το θυμό, τους φόβους και ηρεμεί σε κρίσεις πανικού. Φέρνει εσωτερική ειρήνη και εναρμονίζει συνειδητό και υποσυνείδητο. Ενισχύει τον μεταβολισμό και τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Χρήσιμος στη θεραπεία του πονόλαιμου, της βραχνάδας, των φωνητικών χορδών και του λάρυγγα. Λέγεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του διαβήτη, σε πεπτικές διαταραχές, στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Μπορεί να αποτρέψει την αϋπνία και να δροσίσει από τον πυρετό. Συμβάλει στην εκκαθάριση της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης των κτιρίων. Εξαιρετική πέτρα για την εργασία με ομάδες καθώς βοηθά τα μέλη της να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αρμονίας και αλληλεγγύης, και να εργαστούν με κοινό σκοπό την επίτευξη των στόχων τους. Πέτρα του αθλητισμού, καθώς αυξάνει την αντοχή. Τυχερή πέτρα για τους συγγραφείς και εξαιρετική για διαλογισμό.

Λάπις Λαζούλι: για αλήθεια και εμπιστοσύνη, αληθινή και πιστή αγάπη, ενότητα και αφοσίωση, επικοινωνία και σύνδεση, δικαιοσύνη και συγχώρεση, προστασία και γαλήνη, ικανοποίηση και ελευθερία, σεβασμό και εκτίμηση. Απελευθερώνει φόβους, ενοχές και αρνητικές μνήμες. Εξισορροπεί το τσάκρα του λαιμού και της κορυφής του κεφαλιού. Ανοίγει το τρίτο μάτι, αυξάνει την ενόραση και χρησιμοποιείται για προφητικά όνειρα. Βοηθάει να ελέγξουμε το θυμό μας και τις λεκτικές συγκρούσεις. Κυρίως βοηθάει να δούμε θέματα που μας απασχολούν με μεγαλύτερη σαφήνεια και να δώσουμε την καλύτερη λύση. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει σε προβλήματα του λεμφικού συστήματος, των αυτιών, των ματιών και να επιδράσει κατευναστικά στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Ανακουφίζει τους πόνους και μειώνει τις φλεγμονές.

Μάτι της Τίγρης: για προστασία και ευημερία, αισιοδοξία και χαρά, αφθονία και καλή τύχη, δύναμη και αυτοπεποίθηση, θετική ενέργεια και δημιουργία, έμπνευση και διορατικότητα, συγκέντρωση και σαφήνεια, εμπιστοσύνη και πάθος, επαγγελματική πρόοδο και επιτυχία. Απαλλάσσει από ενοχλητικές σκέψεις και στρες. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία και επούλωση πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των ρευματικών, καρδιακών παθήσεων, της χοληδόχου κύστης, της ψωρίασης, των στομαχικών διαταραχών και του άσθματος. Επίσης χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην απεξάρτηση εθισμών.

Άκουαμαρίνα: για προστασία και διαλογισμό, γαλήνη και σοφία, αλήθεια και αποδοχή, ηρεμία και εσωτερική δύναμη, θάρρος και αυτό-έκφραση, έμπνευση και ανώτερη καθοδήγηση, διαίσθηση και διόραση. Οξύνει τη διάνοια και καθαρίζει από τη σύγχυση. Προστατεύει από τα κουτσομπολιά και τις αρνητικές οντότητες, καθώς και από κινδύνους και φόβους στη θάλασσα και γενικά στο νερό. Συχνά χρησιμοποιείται για ευνοϊκή επίλυση νομικών θεμάτων. Σωματικά χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στη θεραπεία παθήσεων του λαιμού και του θυρεοειδή, του ήπατος, του στομάχου, των νεφρών και της κύστης. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθάει στη μείωση της κατακράτησης υγρών, βοηθάει στη ρύθμιση των ορμονών και ανακουφίζει από ρινίτιδες και αλλεργίες. Επίσης πιστεύεται ότι βοηθάει να ξεπεραστούν οι κρίσεις πανικού, το στρες, οι φόβοι μειώνοντας την πίεση και ηρεμώντας το νευρικό σύστημα. Θεωρείται ιδανικός κρύσταλλος για διαλογισμό καθώς θωρακίζει την αύρα, ευθυγραμμίζει τα τσάκρα και ενισχύει τη διόραση. Επαγγελματικά προσελκύει την ευημερία και τις επενδύσεις-χορηγίες.

Πρόταση: στον επαγγελματικό σας χώρο τοποθετήστε το φυλαχτό στη Βόρεια κατεύθυνση για να προσελκύσετε επενδύσεις και χορηγίες, κερδοφορία και επαγγελματική καταξίωση. Ιδανικός συνδυασμός κρυστάλλων για έμπνευση νέων καινοτόμων ιδεών και επικερδής συνεργασίες. Μπορείτε να το τοποθετήστε κοντά στην είσοδο για να δημιουργείστε ένα περιβάλλον αρμονίας, κύρους και εμπιστοσύνης. Στο προσωπικό σας χώρο, τοποθετήστε το στο σαλόνι σας για να βελτιώστε την επικοινωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας καθώς και για να ενεργοποιήσει τις θετικές δονήσεις και την αρμονία. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί Δυτικά για να ενισχύσετε την καλή τύχη των παιδιών και την υγεία όλων των μελών της οικογένειας. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για τον διαλογισμό σας ή την προσευχής σας, τοποθετήστε το στον προσωπικό σας χώρο Βορειοδυτικά για προστασία, ανώτερη σύνδεση καθώς και για να κατανοήσετε τα μηνύματα και την καθοδήγηση που δέχεστε.

Καθαρισμός φυλαχτού: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το φυλαχτό σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες των κρυστάλλων έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για να τους ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το φυλαχτό στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από αυτό. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται το τακτικά από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να το καθαρίσετε τοποθετώντας το για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά την φαρμακολογική σας θεραπεία.

Οι διαστάσεις, το βάρος και το χρώμα των ίδιων φυλαχτών ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Φυλαχτό "Αρχάγγελος Μιχαήλ"
  • Κωδικός Προϊόντος: ad611
  • Τιμή: 19,80
  • Ιδιότητες: Κρεμαστό φυλαχτό Προστασίας και Επούλωσης "Αρχάγγελος Μιχαήλ". Το φυλαχτό είναι ιδανικό για ισχυρή προστασία, αποκοπή αρνητικών δονήσεων και επούλωση σωματικών και ψυχικών ασθενειών.
Path: > > Φυλαχτό "Αρχάγγελος Μιχαήλ"

Ιδέες & Προτάσεις

5 άλλα προϊόντα στην κατηγορία