ΦΥΛΑΧΤΑ-ΓΟΥΡΙΑ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

"Αγάπη"- Φυλαχτό με οβελίσκο ροζ Χαλαζία, κρυστάλλους Ρουμπινιού και Σελενίτη.

fd49

Διακοσμητικό Φυλαχτό - Πλέγμα "Αγάπη"

Τοποθετήστε το φυλαχτό στον προσωπικό σας χώρο στη Νοτιοδυτική κατεύθυνση για να ενισχύσετε την αγάπη, την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη στον γάμο σας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

30,00€

Άλλες πληροφορίες

Φυλαχτό διακοσμητικό με οβελίσκο ροζ Χαλαζία, 4 κρυστάλλους Ρουμπινιού, 2 πέτρες rainbow, 2 γυάλινες καρδιές και 4 λίθοι Σελενίτη, στοιχισμένα όλα σε πλέγμα. Βάση ξύλινη.

Ύψος διακοσμητικού με τη βάση: 11εκ.(περίπου).

Ο Οβελίσκος είναι κατάλληλος να τοποθετηθεί μέσα στο σπίτι, δίπλα στο κρεβάτι, στην αίθουσα θεραπείας και στον χώρο διαλογισμού. Χρησιμοποιείται για επούλωση, θεραπεία και διαλογισμό. Επίσης για να καθαρίσει και να προστατέψει τον χώρο στον οποίο θα τοποθετηθεί. Οι υπέροχες ενέργειες και δονήσεις του ενισχύονται όταν συνδυάζεται με άλλους κρυστάλλους ενεργειακά, χρωματικά και αριθμητικά σε μορφή πλέγματος.

Ο Ροζ Χαλαζίας είναι η πέτρα της απόλυτης αγάπης και της ευτυχίας. Ανοίγει το τσάρκα της καρδιάς ενθαρρύνοντας την συγχώρεση, την ανοχή και την ευγένεια. Θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές, την θλίψη, την παραμέληση, και την έλλειψη αγάπης. Αυξάνει τον αυτοσεβασμό και την αυτό-εκτίμηση, απαλλάσσει από φόβους, θυμό, δυσαρέσκεια και ζήλια.

Το φυλαχτό-grid "Αγάπη" τοποθετημένο μέσα στο σπίτι σας μπορεί να δημιουργήσει ένα ειρηνικό και αρμονικό περιβάλλον γεμάτο αγάπη και αφθονία. Θα ενθαρρύνει την ηρεμία και την αγάπη στην σχέση σας με τον σύντροφο σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε βαθιά συναισθήματα. Πιστεύεται επίσης ότι μπορεί να ενισχύσει την ευτυχία, την αρμονία, τη φαντασία, την πνευματικότητα, την ισορροπία και την ελπίδα. Τοποθετημένο στον επαγγελματικό σας χώρο πιστεύεται ότι μπορεί να ενισχύσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, την αρμονία και τη συνεργασία καθώς και να προσελκύσει την αναγνώριση και την επαγγελματική επιτυχία.

Χαλαζίας Ροζ: για αγάπη και ευτυχία, συγχώρεση και ευγένεια, αρμονία και ηρεμία, αποδοχή και αυτό-εκτίμηση, αγγελική σύνδεση και επικοινωνία. Θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές, την θλίψη από ερωτικές απογοητεύσεις, την παραμέληση, και την έλλειψη αγάπης. Αυξάνει τον αυτοσεβασμό και την αυτό-εκτίμηση, απαλλάσσει από φόβους, θυμό, δυσαρέσκεια, ζήλια και βοηθάει να απελευθερωθούν βαθιά συναισθήματα. Σωματικά χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου, για να βοηθήσει το κυκλοφορικό σύστημα, τη γονιμότητα, τη σεξουαλική δυσλειτουργία, σε ασθένειες νεφρών και σπληνών, σε προβλήματα λαιμού και στην κατάθλιψη. Ιδανικός να ανακουφίσει από ημικρανίες και πόνους των αυτιών. Επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης, και βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους και την διατήρηση του ιδανικού βάρους. Είναι επίσης χρήσιμος και προστατευτικός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού. 

Ρουμπίνιγια αγάπη και πάθος, υγεία και δύναμη, ρομαντισμό και ευτυχία, θεραπεία και προστασία, αφοσίωση και ακεραιότητα, θάρρος και έμπνευση, αλλαγή και μεταμόρφωση, πλούτο και ηγεσία, επαγγελματική επιτυχία και ευημερία. Ενθαρρύνει την αγάπη και την όρεξη για ζωή, τον αυθορμητισμό και το γέλιο, την έμπνευση και το κίνητρο για θετική αλλαγή και επίτευξη των στόχων και των ονείρων του κατόχου του. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία του κυκλοφορικού και του λεμφικού συστήματος, του αναπαραγωγικού συστήματος, μολυσματικών ασθενειών, της καρδιάς, των επινεφριδίων και των νεφρών καθώς και της σπλήνας. Επιταχύνει την ανάρρωση και τον μεταβολισμό. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Θεωρείται κρύσταλλος της γονιμότητας αλλά και αφροδισιακός μιας και ενθαρρύνει και εμβαθύνει την σχέση του ζευγαριού.

Σελενίτηςη πέτρα των Αγγέλων και των σχέσεων, της πνευματικής διαύγειας και της αγάπης, της γονιμότητας, της εγκυμοσύνης και της μητρότητας. Χρησιμοποιείται για αγγελική καθοδήγηση, για ενίσχυση της επικοινωνίας με τους προγόνους, με τους πνευματικούς οδηγούς καθώς και για πρόσβαση σε προηγούμενες ζωές και στα Ακασικά Αρχεία. Ο Σεληνίτης μπορεί να βοηθήσει τον κάτοχο του να αναγνωρίσει το ψέμα και τον δόλο και να συμβάλλει στην ενίσχυση της επικοινωνίας με τους άλλους. Μεταξύ των ζευγαριών διατηρεί την αγάπη χωρίς ζήλια και αντιπαλότητες. Τοποθετημένος ο Σεληνίτης σε γωνία του σπιτιού, θα λειτουργήσει ως πέτρα προστασίας και θα δημιουργήσει ένα ειρηνικό και ασφαλές περιβάλλον, προστατευμένο από τις εξωτερικές επιρροές. Στα παιδιά ο Σεληνίτης θα βοηθήσει να διαλυθούν οι φόβοι τους. Σωματικά αναφέρετε ότι έχει χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιείται ακόμη, σε μυοσκελετικά προβλήματα, για την ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης. Απομακρύνει τα μπλοκαρίσματα από το φυσικό και το αιθερικό σώμα. Επαγγελματικά θα βοηθήσει στην καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους και τους πελάτες και θα προσελκύσει την αναγνώριση και την αφθονία.

Πρόταση: στον επαγγελματικό σας χώρο τοποθετήστε το φυλαχτό στη Νότια κατεύθυνση για να ενισχύσετε την επαγγελματική φήμη και επιτυχία. Στον προσωπικό σας χώρο μπορεί να το τοποθετήστε στη Νοτιοδυτική κατεύθυνση για να ενισχύσετε την αγάπη, την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη στον γάμο σας. Τοποθετήστε το φυλαχτό στη δεξιά γωνία της εισόδου του σπιτιού σας για να προσελκύσετε μία νέα αγάπη ή για να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση. Ιδανικό να τοποθετηθεί στην κρεβατοκάμαρα.

-Ιδανικό φυλαχτό για να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του διαλογισμού ή της προσευχής στον Αρχάγγελο Καμουήλ και σε επικλήσεις-διαλογισμούς αγάπης, συγχώρησης και επανασύνδεσης. Μπορείτε είτε απλά να το τοοποθετείστε στον χώρο που διαλογίζεστε είτε με μία ράβδο Χαλαζία ή Σελενίτη να ακουμπάτε-ενεργοποιείτε τις πέτρες του φυλαχτού κατά τη διάρκεια του διαλογισμού με τη φορά του ρολογιού.

Καθαρισμός φυλαχτού: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το φυλαχτό σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες των κρυστάλλων έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για να τους ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το φυλαχτό στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από αυτό. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται το τακτικά από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να το καθαρίσετε τοποθετώντας το για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά την φαρμακολογική σας θεραπεία.

Οι διαστάσεις, το βάρος και το χρώμα των ίδιων φυλαχτών ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος: "Αγάπη"- Φυλαχτό με οβελίσκο ροζ Χαλαζία, κρυστάλλους Ρουμπινιού και Σελενίτη.
  • Κωδικός Προϊόντος: fd49
  • Τιμή: 30,00
  • Ιδιότητες: Διακοσμητικό Φυλαχτό - Πλέγμα "Αγάπη" Τ οποθετήστε το φυλαχτό στον προσωπικό σας χώρο στη Νοτιοδυτική κατεύθυνση για να ενισχύσετε την αγάπη, την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη στον γάμο σας.
Path: > > "Αγάπη"- Φυλαχτό με οβελίσκο ροζ Χαλαζία, κρυστάλλους Ρουμπινιού και Σελενίτη.

Ιδέες & Προτάσεις

6 άλλα προϊόντα στην κατηγορία