ΦΥΛΑΧΤΑ-ΓΟΥΡΙΑ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

"Έρωτας" - Φυλαχτό Δέντρο της Ζωής Κρυστάλλων και Σφαίρα Χαλαζίας Ροζ

fad2231

"Έρωτας" - Φυλαχτό Δέντρο της Ζωής με κρυσταλλάκια ροζ Χαλαζία, Κοραλλιού, Φεγγαρόπετρας και σφαίρα από Χαλαζία ροζ.

Ενεργειακό φυλαχτό για ενίσχυση της αφθονίας, της αγάπης, της ευτυχίας και της αρμονίας σε όλους τους τομείς της ζωής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

29,00€

Άλλες πληροφορίες

Φυλαχτό ενεργειακό, διακοσμητικό με σφαίρα από ροζ Χαλαζία και δέντρο της ζωής με κρυσταλλάκια ροζ Χαλαζία, Κοραλλιού και Φεγγαρόπετρας. Βάση ξύλινη με διάφορα κρυσταλλάκια.

Ύψος φυλαχτού με βάση: 11εκ.

Τοποθετήστε το φυλαχτό στο σπίτι σας για αγάπη κα έρωτα, καλή τύχη και πρόοδο, πίστη και αφοσίωση, προσωπική δύναμη και τόλμη, για ενίσχυση της υγείας, της αυτοπεποίθησης, της αισιοδοξίας και της αφθονίας όλων των μελών της οικογένειας. Δημιουργείστε μία ατμόσφαιρα γαλήνης, ευτυχίας και λάμψης. Ο συνδυασμός των κρυστάλλων βοηθάει στην ομαλή ροή της ενέργειας του χώρου καθώς και στον καθαρισμό του. Τοποθετήστε το μέσα στον εργασιακό σας χώρο για να αυξήσετε την απόδοση και την παραγωγικότητα, για να ενισχύσετε τη συνεργασία, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση, για να επιτύχετε προαγωγές ή επιτυχημένες συνεργασίες και για να προσελκύσετε την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία.

Το Δέντρο της Ζωής συμβολίζει την προστασία και τη σοφία, την ομορφιά και τη γενναιοδωρία, την αφθονία και την ανάπτυξη, τη δύναμη και τη λύτρωση, την αγάπη και τη Χάρη του Θεού. Ένα σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται από τους περισσότερους πολιτισμούς. Πιστεύεται ότι δηλώνει την προσπάθεια της Γης να ενωθεί με τον Ουρανό. Ο Βούδας είναι σύμβολο του διαφωτισμού και της σοφίας, της φιλανθρωπίας και της συμπόνιας, της αλήθειας και της ειρήνης, της φώτισης και της αφύπνισης.

Χαλαζίας Ροζ: για αγάπη και ευτυχία, συγχώρεση και ευγένεια, αρμονία και ηρεμία, αποδοχή και αυτό-εκτίμηση, αγγελική σύνδεση και επικοινωνία. Θεραπεύει τις συναισθηματικές πληγές, την θλίψη από ερωτικές απογοητεύσεις, την παραμέληση, και την έλλειψη αγάπης. Αυξάνει τον αυτοσεβασμό και την αυτό-εκτίμηση, απαλλάσσει από φόβους, θυμό, δυσαρέσκεια, ζήλια και βοηθάει να απελευθερωθούν βαθιά συναισθήματα. Σωματικά χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου, για να βοηθήσει το κυκλοφορικό σύστημα, τη γονιμότητα, τη σεξουαλική δυσλειτουργία, σε ασθένειες νεφρών και σπληνών, σε προβλήματα λαιμού και στην κατάθλιψη. Ιδανικός να ανακουφίσει από ημικρανίες και πόνους των αυτιών. Επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης, και βοηθά σημαντικά στην απώλεια βάρους και την διατήρηση του ιδανικού βάρους. Είναι επίσης χρήσιμος και προστατευτικός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού.

Κοράλλι Κόκκινο: για προστασία και ευημερία, πάθος και φιλία, εσωτερική δύναμη και εσωτερική ειρήνη, αισιοδοξία και αγάπη, δημιουργικότητα και γνώση, γαλήνη και κατανόηση, αποτοξίνωση και θεραπεία, ευημερία και αφθονία. Συμβολίζει την ζωή και την ενεργειακή δύναμη. Το κόκκινο Κοράλλι ενισχύει τη διαίσθηση και τη φαντασία, τον ενθουσιασμό και το πάθος για ζωή. Σωματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τη θεραπεία του κυκλοφορικού και αναπαραγωγικού συστήματος, των νεφρών, της ουροδόχου κύστης, του αναπνευστικού συστήματος, των ψυχικών ασθενειών, της αρθρίτιδας, της αναιμίας, σε παθήσεις των οστών(οστεοπόρωση) και του δέρματος, και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Το κοράλλι θεωρείται και πέτρα της γονιμότητας. Επαγγελματικά βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων, στην επίτευξη των στόχων και προσελκύει την επαγγελματική αναγνώριση, την αποδοχή, την επιτυχία και την ευημερία. 

Φεγγαρόπετρα: για αγάπη και έρωτα, καλή τύχη και επιτυχία, διαίσθηση και έμπνευση, εσωτερική ανάπτυξη και δύναμη. Πέτρα της ηρεμίας, της ευαισθησίας, της ανακούφισης από το συναισθηματικό στρες, και πέτρα της ομορφιάς και της νεότητας. Ασκεί ισχυρή ενέργεια στην αφθονία της ζωής αυτού που την έχει. Προστατεύει κατά η διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και στα ταξίδια ξηράς και θάλασσας. Είναι συνδεδεμένη με το φεγγάρι και ήταν η πέτρα της θεάς Αρτέμιδος. Μπορεί να επανασυνδέσει εραστές που φιλονίκησαν. Φορεμένη κοντά στο τσάκρα της καρδιάς μπορεί να αποβάλλει παλιά συναισθηματικά ζητήματα καθώς και να θεραπεύσει τις πεπτικές διαταραχές που προκλήθηκαν από αυτά. Για τις γυναίκες είναι ιδιαίτερα ευεργετική. Συμβάλει στη μείωση των προβλημάτων της εμμηνόπαυσης, της έμμηνος ρύσης, της κατακράτησης υγρών, της γονιμότητας και του τοκετού. Από τους θεραπευτές χρησιμοποιείται για την τόνωση της λειτουργίας του αδένα της επίφυσης και για την επιβράδυνση των ορμονικών αλλαγών κατά την εμμηνόπαυση. Ωστόσο μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία του θυρεοειδούς και του πεπτικού συστήματος και των δυο φύλλων, καθώς και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Επίσης, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και ευεργετική στο συναισθηματικό άνοιγμα των ανδρών και των εφήβων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούν, μέσω των ονείρων σας. Είναι κατάλληλη για να χρησιμοποιηθεί σε διαλογισμό.

Πρόταση: στον επαγγελματικό σας χώρο τοποθετήστε το φυλαχτό στη Νότια κατεύθυνση για να ενισχύσετε την επαγγελματική φήμη και επιτυχία. Στον προσωπικό σας χώρο μπορείτε να το τοποθετήστε στη Νοτιοδυτική κατεύθυνση για να ενισχύσετε την αγάπη, την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη στον γάμο σας. Τοποθετήστε το φυλαχτό στη δεξιά γωνία της εισόδου του σπιτιού σας για να προσελκύσετε μία νέα αγάπη ή για να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση. Ιδανικό να τοποθετηθεί στην κρεβατοκάμαρα.

Καθαρισμός φυλαχτού: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το φυλαχτό σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες των κρυστάλλων έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για να τους ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το φυλαχτό στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από αυτό. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται το τακτικά από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να το καθαρίσετε τοποθετώντας το για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά την φαρμακολογική σας θεραπεία.

Οι διαστάσεις, το βάρος και το χρώμα των ίδιων φυλαχτών ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:"Έρωτας" - Φυλαχτό Δέντρο της Ζωής Κρυστάλλων και Σφαίρα Χαλαζίας Ροζ
  • Κωδικός Προϊόντος: fad2231
  • Τιμή: 29,00
  • Ιδιότητες: "Έρωτας" - Φυλαχτό Δέντρο της Ζωής με κρυσταλλάκια ροζ Χαλαζία, Κοραλλιού, Φεγγαρόπετρας και σφαίρα από Χαλαζία ροζ. Ενεργειακό φυλαχτό για ενίσχυση της αφθονίας, της αγάπης, της ευτυχίας και της αρμονίας σε όλους τους τομείς της ζωής.
Path: > > "Έρωτας" - Φυλαχτό Δέντρο της Ζωής Κρυστάλλων και Σφαίρα Χαλαζίας Ροζ

Ιδέες & Προτάσεις

11 άλλα προϊόντα στην κατηγορία