ΦΥΛΑΧΤΑ-ΓΟΥΡΙΑ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

"Ένωση" - Ενεργειακό Φυλαχτό Δέντρο της Ζωής και Αγγελάκι Αβεντουρίνη Κόκκινη

fd0987

Ενεργειακό φυλαχτό "Ένωση" το Δέντρο της Ζωής με Ουνακίτη, Αβεντουρίνη πράσινη, Ίασπι κόκκινο και αγγελάκι από Αβεντουρίνη κόκκινη.

Σύμβολο Αγάπης και Ένωσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

36,00€

Άλλες πληροφορίες

Φυλαχτό διακοσμητικό με δέντρο της ζωής από κρυσταλλάκια Αβεντουρίνης πράσινης, Ίασπι κόκκινου και Κιτρίνης. Βάση ξύλινη με ενεργειακά πετράδια.

Ύψος φυλαχτού με βάση: 11εκ.

Τοποθετήστε το φυλαχτό "Ένωση" στο σπίτι σας για να προσελκύσετε την  αγάπη και την συντοφικότητα, την πίστη και τον σεβασμό, την καλή τύχη και τη θετική ενέργεια, για να ενισχύσετε την έμπνευση και τη δημιουργικότητα, την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας, και για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα προστασίας, αρμονίας και αφθονίας.

Τοποθετήστε το μέσα στον εργασιακό σας χώρο για προστασία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, για ενίσχυση της δύναμης και της αυτοπεποίθησης, για καλή τύχη και πρόοδο, και κυρίως για ευημερία και κύρος.

Το Δέντρο της Ζωής συμβολίζει την προστασία και τη σοφία, την ομορφιά και τη γενναιοδωρία, την αφθονία και την ανάπτυξη, τη δύναμη και τη λύτρωση, την αγάπη και τη Χάρη του Θεού. Ένα σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται από τους περισσότερους πολιτισμούς. Πιστεύεται ότι δηλώνει την προσπάθεια της Γης να ενωθεί με τον Ουρανό.

Ουνακίτης: θεωρείται η πέτρα των ζευγαριών και χαρίζεται μεταξύ των συντρόφων της ζωής ως σύμβολο αγάπης και ένωσης. Πέτρα της αναγέννησης. Συμβάλλει στην πλήρη και ολική εξισορρόπηση, βοηθάει να αισθανθούμε πιο επικεντρωμένοι στο παρόν και να δούμε την ομορφιά της ζωής και συμβάλλει στην αποδέσμευση των ενεργειακών μπλοκαρισμάτων, εμμονών και παιδικών τραυμάτων. Στο σπίτι θα δημιουργήσει μια ήρεμη ατμόσφαιρα και θα επιτρέψει την ενέργεια να ρέει. Οικονομικά βοηθάει για κερδοφόρες επενδύσεις. Στην υγεία ο Ουνακίτης πιστεύεται ότι βοηθάει το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα και είναι ωφέλιμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θεωρείται επίσης ότι παρέχει στήριξη σε μακροχρόνιες ασθένειες και βοηθάει αρκετά στην ανάρρωση. Χρησιμοποιείται από θεραπευτές σε προσωπικές συνεδρίες όσο και σε εξ αποστάσεως θεραπείες. Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αισθανθούν ασφαλείς και να μιλήσουν για τα προβλήματά τους. Πιστεύεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκαλύψει κάποια εξαπάτηση καθώς επίσης και για να βρούμε αντικείμενα που έχουν χαθεί.

Αβεντουρίνη πράσινη: για καλή τύχη και προστασία, έμπνευση και δημιουργικότητα, διόραση και καθοδήγηση, ηρεμία και ισορροπία, απόλαυση και ευτυχία, θάρρος και εσωτερική δύναμη, θετικότητα και αλλαγή, ευημερία και αφθονία, επαγγελματική επιτυχία και κέρδος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει σε κρίσεις πανικού και στην προστασία της αύρας από εισβολές και εκκενώσεις και ειδικά από συναισθηματικά «βαμπίρ». Θεωρείται η πέτρα των τυχερών παιχνιδιών. Σωματικά, πιστεύετε ότι είναι επωφελής για το κυκλοφορικό σύστημα, την εξισορρόπηση της αρτηριακής πίεσης, για ναυτία και πονοκεφάλους, αλλεργίες, έκζεμα, πυρετό και διαταραχές του ύπνου.

Ίασπις κόκκινος: Για ισχυρή προστασία και θεραπεία, καλή υγεία και ενέργεια, επούλωση και ισορροπία, ασφάλεια και αξιοπιστία, ωριμότητα και υπευθυνότητα, σταθερότητα και δικαιοσύνη, ηρεμία και αποδοχή, τόλμη και προσωπική ανεξαρτησία, επαγγελματική πρόοδο και ευημερία. Παρέχει θάρρος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, διεγείρει τη φαντασία, ενθαρρύνει την ειλικρίνεια, απομακρύνει τις αρνητικές σκέψεις και αποκαλύπτει τις ευλογίες. Κρύσταλλος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του κυκλοφορικού συστήματος, στην ανακούφιση και θεραπεία της έμμηνου ρύσης ή της εμμηνόπαυσης και να διεγείρει τη σεξουαλικότητα και τη γονιμότητα.

Αβεντουρίνη Κόκκινη: για δημιουργικότητα και ευημερία, ισορροπία και ισότητα, θετική στάση ζωής και επίτευξη στόχων, επαγγελματική πρόοδο και πλούτο. Αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις και συμβάλλει στη δημιουργία μιας ήρεμης και ισορροπημένης ατμόσφαιρας. Χρησιμοποιείται συχνά από υπέρβαρα άτομα γιατί θεωρείται ότι βοηθάει αποτελεσματικά στην μείωση του βάρους και του λίπους. Οι θεραπευτές την χρησιμοποιούν κυρίως για δερματικά προβλήματα, εκζέματα και μυκητιάσεις. Επίσης μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της αρτηριακής πίεσης, να χαλαρώσει το νευρικό σύστημα, καθώς και να βοηθήσει στην θεραπεία του αναπαραγωγικού συστήματος, μιας και θεωρείται και πέτρα της γονιμότητας.

Πρόταση: στον επαγγελματικό σας χώρο τοποθετήστε το φυλαχτό στη Νοτιοανατολική κατεύθυνση για να προσελκύσετε τα κέρδη, την αύξηση των πωλήσεων και τις επιτυχημένες συνεργασίες ή στη Νότια για να αυξήσετε τη φήμη της επιχείρησης, την αναγνωρισιμότητα και το πελατολόγιο. Στον προσωπικό σας χώρο μπορεί να τοποθετηθεί στην Ανατολική κατεύθυνση για να ενισχύσει την υγεία, την αισιοδοξία και χαρά των μελών της οικογένειας καθώς και την προστασία και την καλή τύχη. Επίσης μπορεί να τοποθετηθεί στη Νοτιοδυτική κατεύθυνση για να εμπνεύσει και να ενισχύσει την αγάπη, τον σεβασμό και την εκτίμηση καθώς και να προσελκύσει την ιδέα και την απόφαση της δέσμευσης.

Καθαρισμός φυλαχτού: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το φυλαχτό σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες των κρυστάλλων έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για να τους ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το φυλαχτό στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από αυτό. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται το τακτικά από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να το καθαρίσετε τοποθετώντας το για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά την φαρμακολογική σας θεραπεία.

Οι διαστάσεις, το βάρος και το χρώμα των ίδιων φυλαχτών ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:"Ένωση" - Ενεργειακό Φυλαχτό Δέντρο της Ζωής και Αγγελάκι Αβεντουρίνη Κόκκινη
  • Κωδικός Προϊόντος: fd0987
  • Τιμή: 36,00
  • Ιδιότητες: Ενεργειακό φυλαχτό "Ένωση" το Δέντρο της Ζωής με Ουνακίτη, Αβεντουρίνη πράσινη, Ίασπι κόκκινο και αγγελάκι από Αβεντουρίνη κόκκινη. Σύμβολο Αγάπης και Ένωσης.
Path: > > "Ένωση" - Ενεργειακό Φυλαχτό Δέντρο της Ζωής και Αγγελάκι Αβεντουρίνη Κόκκινη

Ιδέες & Προτάσεις

5 άλλα προϊόντα στην κατηγορία