ΦΥΛΑΧΤΑ-ΓΟΥΡΙΑ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

Φυλαχτό Δίσκος - 7 Κρύσταλλοι 7 Chakra

fad1201

Κρεμαστό Φυλαχτό ρητίνης με ενεργειακές πέτρες Αχάτη μαύρο, Γρανάτη, Κιτρίνη, Αβεντουρίνη πράσινη, Σοδαλίτη, Αμέθυστο και Οπαλίτη.

Ιδανικό να τοποθετηθεί Νοτιοανατολικά για προστασία, αγάπη και αφθονία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

22,00€

Άλλες πληροφορίες

Δίσκος κρεμαστό φυλαχτό τοίχου από ρητίνη με κρυστάλλους-χάντρες Αχάτη μαύρο, Γρανάτη, Κιτρίνη, Αβεντουρίνη πράσινη, Σοδαλίτη, Αμέθυστο, Οπαλίτη και σπείρα χαλκού, σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου. Δεμένο με φύλλωμα χαλκού ροζ. 

Διάμετρος: 8,5εκ.

Πρόταση: Τοποθετήστε το στην εξώπορτα του σπιτιού ή της επιχείρησης σας. Ιδανικό να τοποθετηθεί Νότια ή Νοτιοανατολικά για ενίσχυση της αφθονίας, της αγάπης, της υγείας και της αρμονίας.

Η ρητίνη βοηθάει στην ενεργοποίηση των θετικών δονήσεων των ενεργειακών λίθων.

Αχάτης μαύρος: για προστασία και γείωση, δύναμη και θάρρος, θεραπεία και αρμονία, δημιουργικότητα και ευημερία, προσαρμοστικότητα και αρμονία, εξισορρόπηση και ασφάλεια, μακροζωία και καλή τύχη, συζυγική πίστη και ρομαντισμό, συναισθηματική και σωματική επούλωση. Ενθαρρύνει τη θετική στάση ζωής, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις, φόβους, πικρία και δυσαρέσκεια. Ευεργετική πέτρα για αυτοεξέταση και μείωση του στρες και του άγχους. Επαγγελματικά μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθούν οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία. Σωματικά είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε θεραπείες προβλημάτων των δοντιών, των ούλων, του στομαχιού, της φυσικής αντοχής και της αϋπνίας. Επίσης μπορεί να καθαρίσει την αύρα και να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια. 

Γρανάτης: για αγάπη και πάθος, προστασίας και καλή υγεία, έμπνευση και ενέργεια, αντοχή και επιμονή, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία, σεβασμό και δύναμη, θετική σκέψη και αυτοπεποίθηση, αισθησιασμό και σεξουαλικότητα. Απελευθερώνει την αγάπη και το πάθος, εμπνέει τη δέσμευση, την πίστη και την αφοσίωση. Ο κόκκινος Γρανάτης θεωρείται ο κρύσταλλος της πλήρης αφοσίωσης. Αφοσίωση στην οικογένεια, στους φίλους, στον εαυτό, στο σκοπό και στους στόχους. Μπορεί να βοηθήσει τον κάτοχο του να απαλλαγεί από αρνητικές και παλιές σκέψεις, από αναστολές και ταμπού, από θυμό και διχόνοια, καθώς και να διαλύσει βαθιά ριζωμένες αρνητικές σκέψεις και συμπεριφορές. Ξεμπλοκάρει και ενισχύει την εσωτερική φωτιά της δημιουργικότητας. Σωματικά προωθεί την καλή υγεία, το σθένος και την αντοχή. Κατάλληλος για θεραπείες του θυρεοειδή, της σπλήνας, της καρδιάς, των πνευμόνων και της σπονδυλικής στήλης. Χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της κυκλοφορίας των κρύων άκρων, για τον οξύ πόνο των χολόλιθων, για την αναιμία, την αρτηριακή πίεση, τις λοιμώξεις, τις φλεγμονές, για αποτοξίνωση και ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Επαγγελματικά θεωρείται η πέτρα της επιτυχίας, της σταδιοδρομίας, της φήμης και της παραγωγικότητας. Προσελκύει την καλή τύχη, τις επιτυχημένες συνεργασίες, την επιτυχία και την ευημερία, και αυξάνει τη δημοτικότητα και την αναγνώριση. Ρυθμίζει τη ροή της ενέργειας και ευθυγραμμίζει σώμα και πνεύμα με την τέλεια δόνηση της ανώτερης δύναμης. 

Κιτρίνη: για ευτυχία και επιτυχία, χαρά και απόλαυση, αφθονία και πλούτο, καλή τύχη και δύναμη, εμπιστοσύνη και ευθυμία, κέρδη και ευημερία, ενεργοποίηση και προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια. Ενισχύει την πνευματική διαύγεια και ανάπτυξη, τη δύναμη της θέλησης, τη δημιουργικότητα και βελτιώνει τη συγκέντρωση. Ενθαρρύνει τον αυτοσεβασμό και την αυτοπεποίθηση και βοηθάει να ξεπεραστούν συναισθηματικά τραύματα και θλίψη.

Αβεντουρίνη πράσινη: για καλή τύχη και προστασία, έμπνευση και δημιουργικότητα, διόραση και καθοδήγηση, ηρεμία και ισορροπία, απόλαυση και ευτυχία, θάρρος και εσωτερική δύναμη, θετικότητα και αλλαγή, ευημερία και αφθονία, επαγγελματική επιτυχία και κέρδος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει σε κρίσεις πανικού και στην προστασία της αύρας από εισβολές και εκκενώσεις και ειδικά από συναισθηματικά «βαμπίρ». Θεωρείται η πέτρα των τυχερών παιχνιδιών.

Σοδαλίτης: για αρμονία και σταθερότητα, εμπιστοσύνη και ορθολογική σκέψη, πνευματική ανάπτυξη και διαίσθηση, αλήθεια και συναισθηματική ισορροπία, αυτοεκτίμησή και σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό. Ο Σοδαλίτης βοηθάει να απελευθερωθεί η νοητική σύγχυση και να υπερτερήσει η λογική. Βοηθάει στην κατανόηση των συναισθημάτων και στην λεκτική τους έκφραση. Απελευθερώνει το άγχος, τη νευρικότητα, το θυμό, τους φόβους και ηρεμεί σε κρίσεις πανικού. Φέρνει εσωτερική ειρήνη και εναρμονίζει συνειδητό και υποσυνείδητο. Εξαιρετική πέτρα για την εργασία με ομάδες καθώς βοηθά τα μέλη της να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αρμονίας και αλληλεγγύης, και να εργαστούν με κοινό σκοπό την επίτευξη των στόχων τους. Τυχερή πέτρα για τους συγγραφείς και εξαιρετική για διαλογισμό.

Αμέθυστος: για προστασία και γαλήνη, θεραπεία και επούλωση, εξισορρόπηση και αρμονία, ευτυχία και ικανοποίηση, αγάπη και εσωτερική δύναμη, διαίσθηση και ανώτερη σύνδεση, διαλογισμό και επικοινωνία με τους αγγέλους, ευσέβεια και ειλικρίνεια, πνευματική φρόνηση και ταπεινότητα. Συναισθηματικά μπορεί να θεραπεύσει τις προσωπικές απώλειες και τη θλίψη, να απελευθερώσει το στρες, να υπερνικήσει φόβους και ενοχές, και να φέρει ηρεμία και εσωτερική δύναμη. Θεωρείται κατάλληλος κρύσταλλος σε περίοδο αποτοξίνωσης από εθισμούς. Είναι ευεργετικός κατά την εξέταση νομικών και οικονομικών υποθέσεων και πιστεύεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε ευημερία και αφθονία.

Οπαλίτης: για ηρεμία και χαλάρωση, αισιοδοξία και χαρά, θεραπεία και επούλωση, συναισθηματική δύναμη και ηρεμία. Ανακουφίζει από την κατάθλιψη, μειώνει την επιθετική συμπεριφορά, βοηθάει στις αλλαγές της διάθεσης, μετριάζει το άγχος και βοηθάει σε προβλήματα αϋπνίας. Είναι εξαιρετικός κρύσταλλος για την αφαίρεση ενεργειακών μπλοκαρισμάτων των chakras και των μεσημβρινών. Βοηθά να εκφράσουμε με λόγια τα εσωτερικά μας συναισθήματα. Θεωρείται ιδανικός για την τόνωση της σεξουαλικής ορμής και για να ενισχύσει τη σεξουαλική εμπειρία. Σωματικά, οι θεραπευτές τον χρησιμοποιούν για να καθαρίσουν το αίμα και τα νεφρά. Επαγγελματικά, θεωρείται ευεργετικός στην επιτυχία της επιχείρησης, καθώς και στην προσέλκυση αφθονίας.

Καθαρισμός Φυλαχτού: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Φυλαχτό Δίσκος - 7 Κρύσταλλοι 7 Chakra
  • Κωδικός Προϊόντος: fad1201
  • Τιμή: 22,00
  • Ιδιότητες: Κρεμαστό Φυλαχτό ρητίνης με ενεργειακές πέτρες Αχάτη μαύρο, Γρανάτη, Κιτρίνη, Αβεντουρίνη πράσινη, Σοδαλίτη, Αμέθυστο και Οπαλίτη. Ιδανικό να τοποθετηθεί Νοτιοανατολικά για προστασία, αγάπη και αφθονία.
Path: > > Φυλαχτό Δίσκος - 7 Κρύσταλλοι 7 Chakra

Ιδέες & Προτάσεις

13 άλλα προϊόντα στην κατηγορία