ΦΥΛΑΧΤΑ-ΓΟΥΡΙΑ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

"Αγάπη και Καλή Τύχη"- Φυλαχτό δέντρο της ζωής και καραβάκι από ενεργειακούς κρυστάλλους.

fd807

Δέντρο της Ζωής με Κοράλλι, Αβεντουρίνη, Χαλαζία, Ουνακίτη, Ίασπι, Αχάτη, Όνυχα και καραβάκι Χαλαζία chatoyance.

Φυλαχτό ενεργοποίησης χώρου για προσέλκυση και ενίσχυση αγάπης, στοργής και αφθονίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

34,00€

Άλλες πληροφορίες

Φυλαχτό διακοσμητικό με δέντρο της ζωής από κρυσταλλάκια Κοράλλι, Αβεντουρίνη πράσινη, Χαλαζία, Ουνακίτη, Ίασπι κόκκινο, Αχάτη πορτοκαλί, Όνυχα μαύρο και καραβάκι Χαλαζία chatoyance πορτοκαλί. Βάση ξύλινη με φύλλωμα χαλκόχρυσο και αλάτι Ιμαλαΐων.

Ύψος φυλαχτού με βάση: 11εκ.

Τοποθετήστε το φυλαχτό "Αγάπη και Καλή Τύχη" για ένα αρμονικό περιβάλλον γεμάτο αγάπη και σταθερότητα. Θα ενθαρρύνει το θάρρος, την αφοσίωση, τη δημιουργικότητα, την καλή τύχη και την προστασία. Οι θετικές του δονήσεις είναι ιδανικές σε περιόδους αλλαγής, εσωτερικής αναζήτησης, σε νέα ξεκινήματα προσωπικά και επαγγελματικά.

Το Δέντρο της Ζωής συμβολίζει την προστασία και τη σοφία, την ομορφιά και τη γενναιοδωρία, την αφθονία και την ανάπτυξη, τη δύναμη και τη λύτρωση, την αγάπη και τη Χάρη του Θεού. Ένα σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται από τους περισσότερους πολιτισμούς. Πιστεύεται ότι δηλώνει την προσπάθεια της Γης να ενωθεί με τον Ουρανό.

Το καράβι θεωρείται σύμβολο της αφθονίας, της επιτυχίας, της τύχης και της κερδοφορίας. Επίσης συμβολίζει το ταξίδι της ψυχής, την πνευματικότητα, τις γνώσεις και τις μνήμες. Οι κρύσταλλοι ενδυναμώνουν την ενέργεια του.

Κοράλλι Κόκκινο: για προστασία και ευημερία, πάθος και φιλία, εσωτερική δύναμη και εσωτερική ειρήνη, αισιοδοξία και αγάπη, δημιουργικότητα και γνώση, γαλήνη και κατανόηση, αποτοξίνωση και θεραπεία, ευημερία και αφθονία. Συμβολίζει την ζωή και την ενεργειακή δύναμη. Ενισχύει την διαίσθηση και τη φαντασία, τον ενθουσιασμό και το πάθος για ζωή. Επαγγελματικά βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων, στην επίτευξη των στόχων και προσελκύει την επαγγελματική αναγνώριση, την αποδοχή, την επιτυχία και την ευημερία.

Χαλαζίας: για θεραπεία και αποκατάσταση, ισορροπία και εναρμόνιση, επικοινωνία και σοφία, αφύπνιση και αλλαγή, ενεργοποίηση και ενίσχυση, αγάπη και θετικές σκέψεις, διαλογισμό και ανώτερη σύνδεση και καθοδήγηση, προστασία και θετικές προβολές. Αντλεί την αρνητική ενέργεια όλων των ειδών και εξουδετερώνει την ακτινοβολία και το ηλεκτρομαγνητικό νέφος. Σωματικά θεωρείται ιδανικός κρύσταλλος για την ενίσχυση όλων των θεραπειών. Θεωρείται κρύσταλλος-φυλαχτό για τα παιδιά.

Αβεντουρίνη πράσινη: για καλή τύχη και προστασία, έμπνευση και δημιουργικότητα, διόραση και καθοδήγηση, ηρεμία και ισορροπία, απόλαυση και ευτυχία, θάρρος και εσωτερική δύναμη, θετικότητα και αλλαγή, ευημερία και αφθονία, επαγγελματική επιτυχία και κέρδος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει σε κρίσεις πανικού και στην προστασία της αύρας από εισβολές και εκκενώσεις και ειδικά από συναισθηματικά «βαμπίρ». Θεωρείται η πέτρα των τυχερών παιχνιδιών.

Ουνακίτης: θεωρείται η πέτρα των ζευγαριών και χαρίζεται μεταξύ των συντρόφων της ζωής ως σύμβολο αγάπης και ένωσης. Πέτρα της αναγέννησης. Συμβάλλει στην πλήρη και ολική εξισορρόπηση, βοηθάει να αισθανθούμε πιο επικεντρωμένοι στο παρόν και να δούμε την ομορφιά της ζωής και συμβάλλει στην αποδέσμευση των ενεργειακών μπλοκαρισμάτων, εμμονών και παιδικών τραυμάτων. Στο σπίτι θα δημιουργήσει μια ήρεμη ατμόσφαιρα και θα επιτρέψει την ενέργεια να ρέει. Οικονομικά βοηθάει για κερδοφόρες επενδύσεις. Στην υγεία ο Ουνακίτης πιστεύεται ότι βοηθάει το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα και είναι ωφέλιμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θεωρείται επίσης ότι παρέχει στήριξη σε μακροχρόνιες ασθένειες και βοηθάει αρκετά στην ανάρρωση. Χρησιμοποιείται από θεραπευτές σε προσωπικές συνεδρίες όσο και σε εξ αποστάσεως θεραπείες. Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αισθανθούν ασφαλείς και να μιλήσουν για τα προβλήματά τους. Πιστεύεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκαλύψει κάποια εξαπάτηση καθώς επίσης και για να βρούμε αντικείμενα που έχουν χαθεί.

Όνυχας μαύρος: για γείωση και σθένος, σταθερότητα και προστασία, αυτοκυριαρχία και αυτοέλεγχο, θάρρος και επιμονή, αποδέσμευση και αποφασιστικότητα, αποθεραπεία και αποκατάσταση, διαλογισμό και ανώτερη σύνδεση. Πολύτιμη σε δύσκολες στιγμές της ζωής, απορροφά κάθε συναισθηματική ένταση και σύγχυση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει ή να απορροφήσει την αρνητικότητα των άλλων και για αυτό είναι ιδανική πέτρα για προστασία από τις αρνητικές δυνάμεις και τις επιρροές. Μπορεί να "απωθήσει" κακές επιρροές, και αυτό συμπεριλαμβάνει και ανθρώπους που σαμποτάρουν ασυνείδητα την επιτυχία σας ή τις θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Βοηθά στην απελευθέρωση από παλαιές πεποιθήσεις και συνήθειες. Χρησιμοποιήθηκε από τους Αρχαίους Έλληνες και τους Ρωμαίους για προστασία, για μηνύματα από τους νεκρούς, για οράματα και καθοδήγηση μέσω του διαλογισμού και των ονείρων. Εξαιρετικά χρήσιμη πέτρα κατά τη διαδικασία της ευθυγράμμισης του ατόμου με την ανώτερη δύναμη. Βοηθά στον κάτοχο της να απορροφήσει οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται από το Σύμπαν. Ιδανική πέτρα για επιχειρηματίες για να αποκρούσουν την αρνητική ενέργεια που περιβάλλει τον χώρο εργασίας τους. Ενισχύει το κύρος, την αναγνωρισημότητα, το κέρδος και την ευημερία.

Αχάτης Πορτοκαλί: για προστασία και προσωπική δύναμη, αυτοεκτίμηση και αποδοχή, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό, ζωτικότητα και αντοχή, καλοσύνη και ειλικρίνεια, απόλαυση και χαρά, σεξουαλικότητα και αναπαραγωγή. Προστατεύει από κάθε αρνητική ενέργεια και επιρροή και αποτρέπει το «άδειασμα» της δικής μας ενέργειας. Προσελκύει νέες ιδέες και οράματα, ενισχύει την ικανότητα της προσαρμογής σε αλλαγές και συμβάλλει στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων. Κατάλληλος κρύσταλλος να φορεθεί σε περιόδους άγχους και στρες.

Ίασπις κόκκινος: Για ισχυρή προστασία και θεραπεία, καλή υγεία και ενέργεια, επούλωση και ισορροπία, ασφάλεια και αξιοπιστία, ωριμότητα και υπευθυνότητα, σταθερότητα και δικαιοσύνη, ηρεμία και αποδοχή, τόλμη και προσωπική ανεξαρτησία, επαγγελματική πρόοδο και ευημερία. Ο Ίασπις είναι ένας από τους αρχαιότερους πολύτιμους λίθους. Παρέχει θάρρος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, διεγείρει την φαντασία, ενθαρρύνει την ειλικρίνεια, απομακρύνει τις αρνητικές σκέψεις και αποκαλύπτει τις ευλογίες. Καθαρίζει την αύρα, ηρεμεί τα έντονα συναισθήματα, ενισχύει την τόλμη για προσωπική ανεξαρτησία. Προωθεί τις οργανωτικές ικανότητες του ατόμου και το βοηθάει να μετατρέψει τις ιδέες του σε πράξεις.

Πρόταση: Στον προσωπικό σας χώρο μπορεί να τοποθετήστε το φυλαχτό στην Ανατολική κατεύθυνση για να ενισχύσει την προστασία, την αρμονία και την υγεία. Για να προσελκύσετε ή και να ενισχύσετε την αγάπη, τον γάμο, την ευημερία και την εξέλιξη τοποθετήστε το Νοτιοανατολικά. Στον επαγγελματικό σας χώρο τοποθετήστε το Νότια στο γραφείο σας, για να ενισχύσετε την καλή επαγγελματική σας φήμη και να προσελκύσετε κέρδη, αυξήσεις, προαγωγές και πωλήσεις. 

Καθαρισμός φυλαχτού: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το φυλαχτό σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες των κρυστάλλων έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για να τους ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το φυλαχτό στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από αυτό. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται το τακτικά από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να το καθαρίσετε τοποθετώντας το για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά την φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:"Αγάπη και Καλή Τύχη"- Φυλαχτό δέντρο της ζωής και καραβάκι από ενεργειακούς κρυστάλλους.
  • Κωδικός Προϊόντος: fd807
  • Τιμή: 34,00
  • Ιδιότητες: Δέντρο της Ζωής με Κοράλλι, Αβεντουρίνη, Χαλαζία, Ουνακίτη, Ίασπι, Αχάτη, Όνυχα και καραβάκι Χαλαζία chatoyance. Φυλαχτό ενεργοποίησης χώρου για προσέλκυση και ενίσχυση αγάπης, στοργής και αφθονίας.
Path: > > "Αγάπη και Καλή Τύχη"- Φυλαχτό δέντρο της ζωής και καραβάκι από ενεργειακούς κρυστάλλους.

Ιδέες & Προτάσεις

13 άλλα προϊόντα στην κατηγορία