Καρδιές-Κρίκοι-Πεταλούδες Μενταγιόν

Περιδέραιο πεταλούδα από Αχάτη μπλε και πέτρες Οπαλίτη, Τυρκουάζ, Αμέθυστο

mdg823

Κολιέ πεταλούδα Αχάτης μπλε και ενεργειακοί κρύσταλλοι

Η πεταλούδα συμβολίζει την προσωπική μεταμόρφωση, τη χαρά, την ελευθερία και την εξέλιξη

Περισσότερες λεπτομέρειες

27,00€

Άλλες πληροφορίες

Περιδέραιο με μενταγιόν πεταλούδα από Αχάτη μπλε και πέτρες-χάντρες Οπαλίτη, Τυρκουάζ, Αμέθυστο και κρυσταλλάκια Αυστρίας.

Μήκος κορδονιού: 45εκ. (το κούπμωμα είναι ρυθμιζόμενο και το μήκος αυξομειώνεται)

Διαστάσεις μενταγιόν: 4*4,5εκ.

Η πεταλούδα συμβολίζει την προσωπική μεταμόρφωση και τον μετασχηματισμό, τη βαθιά αλλαγή και την αναγέννηση, την ελαφρότητα του είναι και τη διάθεση για παιχνίδι, την εξέλιξη και την ανάπτυξη,  την πίστη και την αγάπη, την ψυχή και την αθανασία, τη χαρά και τη ζωτική δύναμη, τη φωτεινότητα και την πολύχρωμη προσωπικότητα, την ελευθερία και τη δημιουργικότητα,  τη σύνδεση με τη φύση και την ολοκλήρωση.

Μπλε Αχάτης - Blue Agate

Κρύσταλλος της καλοσύνης, της υπομονής, της ελπίδας, της ενότητας, της αισιοδοξίας, της χαράς, της θετικής σκέψης, της αλήθειας, της σοφίας και της ειρήνης. Ισχυρός θεραπευτής του λαιμού, βοηθά στη λεκτική έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων, εξουδετερώνοντας την οργή. Πέτρα της επικοινωνίας καθώς διευκολύνει την επικοινωνία σε δύσκολες περιστάσεις, ενισχύει τη δημόσια ομιλία, τις γραπτές ανακοινώσεις και την ομαλή συζήτηση. Ο μπλε Αχάτης χρησιμοποιείται στη θεραπεία του τραυλίσματος και άλλων προβλημάτων της ομιλίας. Πιστεύεται ότι βοηθάει στη μείωση των λοιμώξεων της λέμφου, των φλεγμονών και του πυρετού. Επιταχύνει την αποκατάσταση των οστών, καταπραΰνει τις κοκκινίλες και την κούραση των ματιών, καθώς και δερματικά προβλήματα που συνδέονται με την ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης στην αρθρίτιδα, σε πονοκεφάλους, σε πεπτικά προβλήματα και σε κολικούς. Τοποθετήστε στο σπίτι σας έναν μπλε Αχάτη μαζί με γαλάζια κεριά για να ηρεμήσετε την ατμόσφαιρα, να μειώστε τις διαμάχες της οικογένειας και να νιώσετε γαλήνη και ειρήνη. Ενεργοποιεί το τσάκρα του λαιμού, ενισχύει τη διαίσθηση, την εσωτερική γνώση και την έμπνευση. Χρήσιμος κρύσταλλος στον διαλογισμό, στην επικοινωνία  με τους αγγέλους και ιδιαίτερα με τους αγγέλους της προστασίας. 
Συνεργάζεται – Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Ακουαμαρίνα, Μπλε Ασβεστίτη.

Χρώμα κεριού: Ανοιχτό Μπλε

Τσάκρα: 5ο του λαιμού

Στοιχείο: Νερό

Λουλούδια & Φυτά: Μυρτιά

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Φτέρη, Γλυκάνισο, Μυριόφυλλο

Αρχάγγελος: Μιχαήλ

Πλανήτης: Ποσειδώνας

Ζώδιο: Υδροχόος & Ιχθείς, Σκορπιός, Τοξότης

Οπαλίτης: για ηρεμία και χαλάρωση,αισιοδοξία και χαρά, θεραπεία και επούλωση, συναισθηματική δύναμη και ηρεμία. Ανακουφίζει από την κατάθλιψη, μειώνει την επιθετική συμπεριφορά, βοηθάει στις αλλαγές της διάθεσης, μετριάζει το άγχος και βοηθάει σε προβλήματα αϋπνίας. Είναι εξαιρετικός κρύσταλλος για την αφαίρεση ενεργειακών μπλοκαρισμάτων των chakras και των μεσημβρινών. Βοηθά να εκφράσουμε με λόγια τα εσωτερικά μας συναισθήματα. Θεωρείται ιδανικός για την τόνωση της σεξουαλικής ορμής και για να ενισχύσει τη σεξουαλική εμπειρία. Σωματικά, οι θεραπευτές τον χρησιμοποιούν για να καθαρίσουν το αίμα και τα νεφρά. Επαγγελματικά, θεωρείται ευεργετικός στην επιτυχία της επιχείρησης, καθώς και στην προσέλκυση αφθονίας.
Αμέθυστος: για προστασία και γαλήνη, θεραπεία και επούλωση, εξισορρόπηση και αρμονία, ευτυχία και ικανοποίηση, αγάπη και εσωτερική δύναμη, διαίσθηση και ανώτερη σύνδεση, διαλογισμό και επικοινωνία με τους αγγέλους, ευσέβεια και ειλικρίνεια, πνευματική φρόνηση και ταπεινότητα. Συναισθηματικά μπορεί να θεραπεύσει τις προσωπικές απώλειες και τη θλίψη, να απελευθερώσει το στρες, να υπερνικήσει φόβους και ενοχές, και να φέρει ηρεμία και εσωτερική δύναμη. Σωματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά της αρθρίτιδας, της χρόνιας κούρασης, του άσθματος, της εμμηνόπαυσης, των πονοκεφάλων, για ανακούφιση πόνων, για κυκλοφορικά και ενδοκρινικά προβλήματα, καθώς και σε καταστάσεις ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης θεωρείται κατάλληλος κρύσταλλος σε περίοδο αποτοξίνωσης από εθισμούς. Είναι ευεργετικός κατά την εξέταση νομικών και οικονομικών υποθέσεων και πιστεύεται ότι μπορεί να οδηγήσει σε ευημερία και αφθονία. 
Τυρκουάζ:για πλούτο και προστασία, αγάπη και ευτυχία, εσωτερική γαλήνη και σοφία, φιλία και κατανόηση, ευαισθησία και αποδοχή, θεραπεία και επούλωση, αλλαγή και ροή, έμπνευση και διόραση, επικοινωνία και επίλυση, αφθονία και επαγγελματική επιτυχία. Εξαιρετική πέτρα για την κατάθλιψη, την εξάντληση και τον πανικό. Σωματικά ανακουφίζει από ρευματισμούς και αρθρίτιδα, προβλήματα στο στομάχι, ημικρανίες και πονόλαιμο. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, διεγείρει την αναγέννηση των ιστών. Θεραπεύει και επουλώνει ολόκληρο το σώμα.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Περιδέραιο πεταλούδα από Αχάτη μπλε και πέτρες Οπαλίτη, Τυρκουάζ, Αμέθυστο
  • Κωδικός Προϊόντος: mdg823
  • Τιμή: 27,00
  • Ιδιότητες: Κολιέ πεταλούδα Αχάτης μπλε και ενεργειακοί κρύσταλλοι Η πεταλούδα συμβολίζει την προσωπική μεταμόρφωση, τη χαρά, την ελευθερία και την εξέλιξη
Path: > > > Περιδέραιο πεταλούδα από Αχάτη μπλε και πέτρες Οπαλίτη, Τυρκουάζ, Αμέθυστο

Ιδέες & Προτάσεις

14 άλλα προϊόντα στην κατηγορία