Καρδιές-Κρίκοι-Πεταλούδες Μενταγιόν

Καρδιά Μενταγιόν Ουνακίτης Μεγαλύτερη προβολή

Μενταγιόν καρδιά από ενεργειακό κρύσταλλο Ουνακίτη.

kdg444

Μενταγιόν Καρδιά από Ουνακίτη

Ενθαρρύνει να ζούμε στο παρόν και να δούμε την ομορφιά της ζωής

Περισσότερες λεπτομέρειες

9,00€

Άλλες πληροφορίες

Μενταγιόν καρδιά από ενεργειακό κρύσταλλο Ουνακίτη

Διαστάσεις πέτρας μενταγιόν: 2*2εκ. Το μενταγιόν φοριέται και κοντά στον λαιμό.

Το μενταγιόν συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες του κρυστάλλου.

Ουνακίτης - Unakite 

Ο υπέροχος συνδυασμός των τριών λίθων και το τέλειο δέσιμο μεταξύ τους είναι ο κύριος λόγος που ο Ουνακίτης θεωρείται η πέτρα των ζευγαριών και χαρίζεται μεταξύ των συντρόφων της ζωής ως σύμβολο αγάπης και ένωσης. Πέτρα της αναγέννησης. Συμβάλλει στην πλήρη και ολική εξισορρόπηση, βοηθάει να αισθανθούμε πιο επικεντρωμένοι και συμβάλλει στην αποδέσμευση των ενεργειακών μπλοκαρισμάτων.

Ενθαρρύνει να ζούμε στο παρόν και να δούμε την ομορφιά της ζωής. Προτρέπει την απαλλαγή από καταναγκασμούς, εμμονές και παιδικά τραύματα.

Στο σπίτι εάν τοποθετήσουμε μέσα σε ένα μπολ, μικρά κομμάτια Unakite ή ένα μεγάλο, θα δημιουργήσει μια ήρεμη ατμόσφαιρα και θα επιτρέψει την ενέργεια να ρέει. Τοποθετημένη κοντά σε τηλεόραση και σε υπολογιστές θα μειώσει τις επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής αιθαλομίχλης.

Οικονομικά βοηθάει για κερδοφόρες επενδύσεις.

Στην υγεία ο Ουνακίτης πιστεύεται ότι βοηθάει το γυναικείο αναπαραγωγικό σύστημα και είναι ωφέλιμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θεωρείται επίσης ότι παρέχει στήριξη σε μακροχρόνιες ασθένειες και βοηθάει αρκετά στην ανάρρωση. Χρησιμοποιείται από θεραπευτές για να βοηθήσουν τον οργανισμό να επιταχύνει το σύστημα της αυτό-ίασης τόσο σε προσωπικές συνεδρίες όσο και σε εξ αποστάσεως θεραπείες. Μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αισθανθούν ασφαλείς και να μιλήσουν για τα προβλήματά τους.

Είναι μια καλή πέτρα για την ανάπτυξη των φυτών και για την αναπαραγωγή των ζώων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποκαλύψει κάποια εξαπάτηση καθώς επίσης και για να βρούμε αντικείμενα που έχουν χαθεί.

Συνεργάζεται- Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Αχάτη δενδρίτη, Ροδονίτη & Αχάτη moss

Χρώμα κεριού: Ροζ

Τσάκρα: 4ο (Καρδιά)

Στοιχείο: Νερό & Φωτιά

Λουλούδια & Φυτά: Ιβίσκος και Passionflower.

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Τριαντάφυλλο, ανθό μήλου & Yarrow

Αρχάγγελος: Καμουήλ, Ραφαήλ

Πλανήτης: Άρης & Αφροδίτη

Ζώδιο: Σκορπιός & Κριός, Ταύρος, Ζυγός

Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν καρδιά από ενεργειακό κρύσταλλο Ουνακίτη.
  • Κωδικός Προϊόντος: kdg444
  • Τιμή: 9,00
  • Ιδιότητες: Μενταγιόν Καρδιά από Ουνακίτη Ενθαρρύνει να ζούμε στο παρόν και να δούμε την ομορφιά της ζωής
Path: > > > Μενταγιόν καρδιά από ενεργειακό κρύσταλλο Ουνακίτη.

Ιδέες & Προτάσεις

14 άλλα προϊόντα στην κατηγορία