Καρδιές-Κρίκοι-Πεταλούδες Μενταγιόν

Έκπτωση! Καρδιά Αχάτης Πράσινος Μεγαλύτερη προβολή

Κολιέ καρδιά από Αχάτη πράσινο και κρυσταλλάκια Αυστρίας

kdg135

Μενταγιόν Καρδιά από λίθο Αχάτη Πράσινο

Ο πράσινος Αχάτης ενεργοποιεί το 4ο τσάκρα, ενισχύοντας τη θεραπεία και την επούλωση, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα, τη διαίσθηση και τη φαντασία, την αγάπη και την αφοσίωση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

9,00€

Άλλες πληροφορίες

Κολιέ με μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς από ενεργειακή πέτρα Αχάτη πράσινο και κρυσταλλάκια Αυστρίας.

Διάμετρος πέτρας μενταγιόν: 2εκ.

Το μενταγιόν φοριέται κοντά στον λαιμό. Το μήκος του κορδονιού αυξομειώνται από το ρυθμιζόμενο κούμπωμα, έτσι μπορεί να φορεθεί και πιο κάτω από τον λαιμό. Το κόσμημα συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες του κρυστάλλου.

Αχάτης – Agate

Ο Αχάτης είναι η πέτρα της προστασίας και της δύναμης, της γείωσης και του θάρρους, της προσαρμοστικότητας, της θεραπείας και της αρμονίας. Ενθαρρύνει τη θετική στάση ζωής και αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις. Ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη διάνοια, καθιστώντας τον ευεργετικό τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους καλλιτέχνες.

Ως πέτρα αρμονίας εξισορροπεί τη γιν/γιανκ ενέργεια.

Ως πέτρα της γείωσης αυξάνει την ενέργεια όταν απαιτείται, ενισχύει τη σύνδεση του σώματος με το φυσικό επίπεδο, την υγεία, την ασφάλεια και προσελκύει την ευημερία.

Στα παιδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυλαχτό για την προστασία τους.

Μία από τις ιδιότητες του Αχάτη είναι η αποδέσμευση της δυσαρέσκειας και της πικρίας, για τον λόγο αυτό θεωρείται από πολλούς εξαιρετική πέτρα για να βοηθήσει στην επούλωση και να βελτιώσει τις σχέσεις. Πιστεύεται ότι ενισχύει την καλή τύχη και τη μακροζωία, τη συζυγική πίστη και τον ρομαντισμό.

Συναισθηματικά δίνει κουράγιο, αυτοπεποίθηση και βοηθάει να διαλυθούν οι φόβοι. Ευεργετική πέτρα για αυτοεξέταση και μείωση του στρες και του άγχους.

Επαγγελματικά μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθούν οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία. Ο Αχάτης μπορεί να καθαρίσει την αύρα και να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια.

Σωματικά είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε θεραπείες προβλημάτων των δοντιών, των ούλων, του στομαχιού, της φυσικής αντοχής και της αϋπνίας.

Ο πράσινος έχοντας όλες τις ιδιότητες του Αχάτη, επιπλέον ενεργοποιεί το 4ο τσάκρα, ενισχύοντας τη θεραπεία και την επούλωση, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα, τη διαίσθηση και τη φαντασία. Χρησιμοποιείται σε διαλογισμούς αγάπης και για αφοσιωμένες σχέσεις και γάμο.

Πρόταση: όταν θέλετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση κρατείστε έναν Αχάτη.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Κολιέ καρδιά από Αχάτη πράσινο και κρυσταλλάκια Αυστρίας
  • Κωδικός Προϊόντος: kdg135
  • Τιμή: 9,00
  • Ιδιότητες: Μενταγιόν Καρδιά από λίθο Αχάτη Πράσινο Ο  πράσινος  Αχάτης ενεργοποιεί το 4ο τσάκρα, ενισχύοντας τη θεραπεία και την επούλωση, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα, τη διαίσθηση και τη φαντασία, την αγάπη και την αφοσίωση.
Path: > > > Κολιέ καρδιά από Αχάτη πράσινο και κρυσταλλάκια Αυστρίας

17 άλλα προϊόντα στην κατηγορία