Καρδιές-Κρίκοι-Πεταλούδες Μενταγιόν

Περιδέραιο Καρδιά Αχάτης Μπλε και ενεργειακοί κρύσταλλοι

had532

Μενταγιόν Καρδιά από Αχάτη μπλε και ενεργειακές πέτρες Αχάτη, Τυρκουάζ, Αχάτη μαύρο.

Κόσμημα Θετικών Δονήσεων & Έλξης.

Περισσότερες λεπτομέρειες

24,80€

Άλλες πληροφορίες

Κολιέ με μενταγιόν καρδιά από Αχάτη μπλε και ενεργειακούς κρυστάλλους Αχάτη, Τυρκουάζ, Αχάτη μαύρο, στρασάκια Αυστρίας και μεταλλικά στοιχεία.

Διαστάσεις καρδιάς: 4,5*4,4εκ. Το μήκος του κολιέ αυξομειώνεται απο το κούμπωμα του.

Αχάτης: για προστασία και γείωση, δύναμη και θάρρος, θεραπεία και αρμονία, δημιουργικότητα και ευημερία, προσαρμοστικότητα και αρμονία, εξισορρόπηση και ασφάλεια, μακροζωία και καλή τύχη, συζυγική πίστη και ρομαντισμό, συναισθηματική και σωματική επούλωση. Ενθαρρύνει τη θετική στάση ζωής, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις, φόβους, πικρία και δυσαρέσκεια. Ευεργετική πέτρα για αυτοεξέταση και μείωση του στρες και του άγχους. Επαγγελματικά μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθούν οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία. Σωματικά είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε θεραπείες προβλημάτων των δοντιών, των ούλων, του στομαχιού, της φυσικής αντοχής και της αϋπνίας. Επίσης μπορεί να καθαρίσει την αύρα και να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια.

Αχάτης Μπλε: για υπομονή και ελπίδα, αισιοδοξία και χαρά, αλήθεια και καλοσύνη, θετική σκέψη και σοφία, γαλήνη και επικοινωνία, έμπνευση και εσωτερική γνώση, διαίσθηση και ανώτερη επικοινωνία, διαλογισμό και ανώτερη σύνδεση. Ισχυρός θεραπευτής του λαιμού, βοηθά στη λεκτική έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων, εξουδετερώνοντας την οργή. Πέτρα της επικοινωνίας καθώς διευκολύνει την επικοινωνία σε δύσκολες περιστάσεις, ενισχύει τη δημόσια ομιλία, τις γραπτές ανακοινώσεις και την ομαλή συζήτηση. Σωματικά χρησιμοποιείται στη θεραπεία του τραυλίσματος και άλλων προβλημάτων της ομιλίας. Πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των λοιμώξεων της λέμφου, των φλεγμονών και του πυρετού.

Τυρκουάζ: για πλούτο και προστασία, αγάπη και ευτυχία, εσωτερική γαλήνη και σοφία, φιλία και κατανόηση, ευαισθησία και αποδοχή, θεραπεία και επούλωση, αλλαγή και ροή, έμπνευση και διόραση, επικοινωνία και επίλυση, αφθονία και επαγγελματική επιτυχία. Εξαιρετική πέτρα για την κατάθλιψη, την εξάντληση και τον πανικό. Σωματικά ανακουφίζει από ρευματισμούς και αρθρίτιδα, προβλήματα στο στομάχι, ημικρανίες και πονόλαιμο. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, διεγείρει την αναγέννηση των ιστών. Θεραπεύει και επουλώνει ολόκληρο το σώμα.

Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Περιδέραιο Καρδιά Αχάτης Μπλε και ενεργειακοί κρύσταλλοι
  • Κωδικός Προϊόντος: had532
  • Τιμή: 24,80
  • Ιδιότητες: Μενταγιόν Καρδιά από Αχάτη μπλε και ενεργειακές πέτρες Αχάτη, Τυρκουάζ, Αχάτη μαύρο. Κόσμημα Θετικών Δονήσεων & Έλξης.
Path: > > > Περιδέραιο Καρδιά Αχάτης Μπλε και ενεργειακοί κρύσταλλοι

Ιδέες & Προτάσεις

16 άλλα προϊόντα στην κατηγορία