Κοσμήματα Οργονίτες

Μενταγιόν Οργονίτης Ρουμπίνι Μεγαλύτερη προβολή

Μενταγιόν Οργονίτης Ρουμπίνι

orgad101

Οργονίτης Μενταγιόν με κρύσταλλο Ρουμπινιού.

Κόσμημα για Προστασία, Αγάπη & Ευημερία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

24,00€

Άλλες πληροφορίες

Μενταγιόν οργονίτης με ενεργειακή πέτρα Ρουμπινιού, τετραπλή σπείρα χαλκού, κρυσταλλάκια Χαλαζία και ρινίσματα χαλκού και αλουμινίου.

Διαστάσεις: 2*3εκ.

Ιδιότητες Οργονίτη

Οι ιδιότητες και οι επιδράσεις του οργονίτη διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Μερικοί αισθάνονται την ενέργεια αμέσως ενώ για άλλους η επίδραση είναι σταδιακή. Η πρωταρχική λειτουργία του οργονίτη είναι να καθαρίζει και να απομακρύνει τη στάσιμη και αρνητική ενέργεια.

Βασικές ιδιότητες της ενέργειας οργόνης (δύναμη ζωής) σύμφωνα με τον Wilhelm Reich, καθώς και οι πιο συχνά αναφερόμενες επιδράσεις του οργονίτη.

-Ο κάτοχός του αισθάνεται καλύτερα, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Πνευματικά βοηθάει στην εξισορρόπηση των διαθέσεων, φέρνει την αρμονία, ενθαρρύνει την πνευματική ανάπτυξη, βοηθάει στη συγκέντρωση, στους οραματισμούς και στην εμβάθυνση κατά τη διάρκεια των διαλογισμών. Σωματικά προσελκύει περισσότερη ενέργεια, καθαρίζει μπλοκαρίσματα, προστατεύει από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία-συχνότητες (EMF) και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

-Οι σχέσεις του (οικογενειακές, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές) βελτιώνονται.

-Επιταχύνει την ανάπτυξη των φυτών. Αυτό προκύπτει από μελέτες και από παρατηρήσεις όσων έχουν χρησιμοποιήσει τους οργονίτες.

-Καθαρότερο νερό. Έχει μια ισχυρή σχέση και έλξη προς και από το νερό. Και αυτό προκύπτει από μελέτες όσων χρησιμοποιούν τους οργονίτες. Τοποθετώντας ένα ποτήρι νερό πάνω σε ένα πιάτο-δίσκο οργονίτη παρατηρείται ότι το νερό φορτίζεται, καθαρίζεται και αποκτάει καλύτερη γεύση.

-Καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

-Καλύτερο ύπνο. Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να αναφερθεί ότι κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται στην αρχή να κοιμηθούν αν έχουν οργονίτη στο δωμάτιο και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να προσαρμοστούν και να αποδεχτούν το ενεργητικό περιβάλλον. Μακροπρόθεσμα, ωστόσο, προάγει τον καλό ύπνο και πολλοί έχουν αναφέρει ότι έχουν θεραπευτεί από χρόνια αϋπνία με τη βοήθεια ενός οργονίτη. Χρήσιμο για όσους δυσκολεύονται να συνεργαστούν ενεργειακά με τον οργονίτης να τον κρατήσουν έξω από τον χώρο τους το βράδυ τον πρώτο καιρό.

-Τα πλεονεκτήματα του οργονίτη αυξάνονται ανάλογα με τους κρυστάλλους και τα στοιχεία που συνδυάζονται.

Πως χρησιμοποιείται ο οργονίτης

Ο οργονίτης τοποθετείται σε περιοχές με έντονα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, όπως γραφεία με υπολογιστές, χώροι με τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα και ασύρματες συσκευές. Ο οργονίτης χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, οραματισμού και επίκλησης. Επίσης για να καθαρίσει την στάσιμη ή και την αρνητική ενέργεια ενός χώρου. Ιδανικός να φορεθεί ως κόσμημα-φυλαχτό ή απλά ως φυλαχτό μέσα στην τσέπη ή τσάντα. Μπορεί να γίνει συνδυασμός οργονιτών για καλύτερα αποτελέσματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δρ. Wilhelm Reich, αυστριακός ψυχίατρος, διερεύνησε την ενέργεια οργόνη στο προηγούμενο μισό του 20ού αιώνα και διαπίστωσε ότι τα οργανικά υλικά προσελκύουν και συγκρατούν την οργόνη, ενώ τα μη οργανικά μέταλλα προσελκύουν και απωθούν ταυτόχρονα την ενέργεια. Έτσι δημιουργήθηκε ο οργονίτης βασιζόμενος σε αυτές τις δύο αρχές. Ο οργονίτης είναι μια οργονική μονάδα κατασκευασμένη από ρητίνη, μέταλλα, χαλαζία και ενεργειακούς κρυστάλλους που ισορροπεί και εναρμονίζει τη βιοενέργεια μας.

Πρόκειται δηλαδή για ένα μείγμα 50-50, ρητίνης (οργανικό) και μεταλλικά ρινίσματα (ανόργανα). Στο μείγμα προστίθεται επίσης ένας κυρίαρχος κρύσταλλος χαλαζία (εκτός των άλλων κρυστάλλων). Λόγω του γεγονότος ότι τα στοιχεία που περιέχονται στον οργονίτη προσελκύουν και απωθούν συνεχώς την ενέργεια, λαμβάνει χώρα μια δράση και μαζί με το φορτίο που εκπέμπει ο κρύσταλλος, καθαρίζει τη στάσιμη και αρνητική ενέργεια και την επαναφέρει σε μια υγιή, ζωντανή κατάσταση με θετικές δονήσεις. Ο οργονίτης εργάζεται συνεχώς για να μετασχηματίσει ή να επεξεργαστεί αρνητικά την οργόνη / chi / ενέργεια reiki/ prana/ αιθερική ενέργεια/ βιοενέργεια/ βιο μαγνητική ενέργεια μόνο σε θετική μορφή προς όλες τις κατευθύνσεις.

Όλοι οι οργονίτες βασίζονται στα θεμελιώδη συστατικά του οργονίτη δηλαδή τα στοιχεία μετάλλων, ο κρύσταλλος χαλαζία και το οργανικό στοιχείο, τη ρητίνη. Όσοι δημιουργούν και παράγουν οργονίτες αναπτύσσουν ξεχωριστά τις δικές τους τεχνοτροπίες. Οι συγκεκριμένοι οργονίτες είναι δημιουργημένοι με βάση τις δύο αρχές, με στοιχεία γνήσια, καθαρισμένα, χωρίς χημική επεξεργασία και σε χώρο με θετικές δονήσεις. Η δημιουργία τους γίνεται με πλήρη συγκέντρωση και με στόχο την μέγιστη απόδοση τους. Οι συνδυασμοί των κρυστάλλων έχουν ως σκοπό την ενεργοποίηση συγκεκριμένων δονήσεων και ιδιοτήτων.

Ρουμπίνι – Ruby

Το Ρουμπίνι είναι η πέτρα της αγάπης και του πάθους, της υγείας και της δύναμης, της αφοσίωσης και της ακεραιότητας, του θάρρους και της έμπνευσης, της σοφίας και της γνώσης, της αλλαγής και της μεταμόρφωσης, του ρομαντισμού και της ευτυχίας, της θεραπείας και της προστασίας, του πλούτου και της ηγεσίας, της ζωτικότητας και της αναγνώρισης, της επαγγελματικής επιτυχίας και της ευημερίας. Στους αρχαίους πολιτισμούς συμβόλιζε τον Ήλιο και φορούσαν το Ρουμπίνι για προστασία από τους κινδύνους και την φτώχεια. Χρησιμοποιούταν από τους πολεμιστές για να ενισχύσει την ανδρεία τους στις μάχες. Θεραπευτικά τοποθετούσαν λίγη σκόνη στην γλώσσα τους για να σταματήσους τις αιμορραγίες, τις ασθένειες τους αίματος, τη δυσπεψία και προληπτικά για να εξασφαλίσουν καλή υγεία. Το Ρουμπίνι είναι ο λίθος των υψηλών αξιωμάτων, των βασιλιάδων και των δημιουργικών ατόμων. Αντιπροσωπεύει και ελκύει την ευημερία και ως φυλαχτό προστατεύει τον κάτοχο του από τους κινδύνους και τους εφιάλτες.

Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία του κυκλοφορικού, του αναπαραγωγικού και λεμφικού συστήματος, σε μολυσματικές ασθένειες, της καρδιάς, των επινεφριδίων και των νεφρών καθώς και της σπλήνας. Επιταχύνει την ανάρρωση και τον μεταβολισμό. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού, ιδιαίτερα από χημικές ουσίες και τοξίνες. Θεωρείται αφροδισιακός κρύσταλλος μιας και επιτρέπει στον κάτοχο του να βιώσει όλες τις μορφές αγάπης. Ενθαρρύνει και εμβαθύνει την σχέση του ζευγαριού. Πιστεύεται ότι αν φορεθεί κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του πάθους και να αυξήσει τις πιθανότητες σύλληψης, μιας και θεωρείται και πέτρα της γονιμότητας. Επαγγελματικά μπορεί να προσελκύσει την αναγνώριση και την καταξίωση της επιχείρησης, τον πλούτο και την αύξηση των πελατών.

Ως δώρο είναι σύμβολο αγάπης και φιλίας. Ως μενταγιόν συνήθως φοριέται κοντά στο τέταρτο τσάκρα, στην καρδιά. Αποφεύγεται να φοριέται κοντά στο τρίτο τσάκρα. Ως δαχτυλίδι φοριέται στο αριστερό χέρι για δύναμη και προστασία. Το Ρουμπίνι μπορεί να βοηθήσει στη σύνδεση με τα Ακασικά αρχεία καθώς στην κατανόηση των προφητικών ονείρων. Ενθαρρύνει την αγάπη και την όρεξη για ζωή, τον αυθορμητισμό και το γέλιο, την έμπνευση και το κίνητρο για θετική αλλαγή και επίτευξη των στόχων του κατόχου του.

Εξισορροπεί το τσάκρα της καρδιά, διεγείρει την επίφυση, ενισχύει την εμπιστοσύνη και απομακρύνει κάθε αρνητική ενέργεια και τάση από το μονοπάτι. Το Ρουμπίνι φωτίζει τα σκοτεινά σημεία της ζωής του κατόχου του και τον ενθαρρύνει να συνεχίσει με ευαισθησία και σθένος στην κατάκτηση του ονείρου του. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται στα παιδιά. Η καθαρότητα του χρώματος, η εξαιρετική του σκληρότητα και η υπέροχη λάμψη του το κατατάσσουν στην αρχή της λίστας των ακριβών, πολύτιμων λίθων. Τα περισσότερα κοσμήματα κοσμούνται με λιγότερο διαφανή και επεξεργασμένα (ημιπολύτιμα) Ρουμπίνια, τα οποία διατίθενται σε πολύ προσιτή τιμή.Συνεργάζεται – Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Γρανάτης, Τουρμαλίνη

Χρώμα κεριού: Κόκκινο σκούρο

Τσάκρα: 1ο, 2ο & 4ο

Στοιχείο: Φωτιά

Πλανήτης: Άρης

Αρχάγελλος: Μιχαήλ, Ναθαναήλ, Ραφαήλ, Ουριήλ

Ζώδιο: Λέων, Σκορπιός, Καρκίνος, Τοξότης

Γενέθλιος μήνας: Ιούλιος

Αριθμός δόνησης: το 3

Λουλούδια & φυτά: Μπουκαμβίλια, γαρύφαλλο κόκκινο, αλεξανδρινό

Βότανα, Θυμίαμα & Έλαια: Μέντα, δεντρολίβανο, βασιλικός

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.                  

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν Οργονίτης Ρουμπίνι
  • Κωδικός Προϊόντος: orgad101
  • Τιμή: 24,00
  • Ιδιότητες: Οργονίτης Μενταγιόν με κρύσταλλο Ρουμπινιού. Κόσμημα για Προστασία, Αγάπη & Ευημερία.
Path: > > > Μενταγιόν Οργονίτης Ρουμπίνι

Ιδέες & Προτάσεις

21 άλλα προϊόντα στην κατηγορία