Κοσμήματα Οργονίτες

Έκπτωση! Μενταγιόν Οργονίτης Οψιδιανός Χιονιού Μεγαλύτερη προβολή

Μενταγιόν Οργονίτης Οψιδιανός Χιονιού

orgad115

Οργονίτης Μενταγιόν με κρύσταλλο Οψιδιανό Snowflakes.

Κόσμημα για Προστασία, Ισορροπία, Αρμονία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

15,84€

-20%

19,80€

Άλλες πληροφορίες

Μενταγιόν οργονίτης με ενεργειακή πέτρα Οψιδιανός χιονιού, σπείρα χαλκού, κρυσταλλάκια Χαλαζία και ρινίσματα αλουμινίου.

Διάμετρος: 2,5εκ.

Ιδιότητες Οργονίτη

Οι ιδιότητες και οι επιδράσεις του οργονίτη διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Μερικοί αισθάνονται την ενέργεια αμέσως ενώ για άλλους η επίδραση είναι σταδιακή. Η πρωταρχική λειτουργία του οργονίτη είναι να καθαρίζει και να απομακρύνει τη στάσιμη και αρνητική ενέργεια.

Βασικές ιδιότητες της ενέργειας οργόνης (δύναμη ζωής) σύμφωνα με τον Wilhelm Reich, καθώς και οι πιο συχνά αναφερόμενες επιδράσεις του οργονίτη.

-Ο κάτοχός του αισθάνεται καλύτερα, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Πνευματικά βοηθάει στην εξισορρόπηση των διαθέσεων, φέρνει την αρμονία, ενθαρρύνει την πνευματική ανάπτυξη, βοηθάει στη συγκέντρωση, στους οραματισμούς και στην εμβάθυνση κατά τη διάρκεια των διαλογισμών. Σωματικά προσελκύει περισσότερη ενέργεια, καθαρίζει μπλοκαρίσματα, προστατεύει από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία-συχνότητες (EMF) και ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

-Οι σχέσεις του (οικογενειακές, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές) βελτιώνονται.

-Επιταχύνει την ανάπτυξη των φυτών. Αυτό προκύπτει από μελέτες και από παρατηρήσεις όσων έχουν χρησιμοποιήσει τους οργονίτες.

-Καθαρότερο νερό. Έχει μια ισχυρή σχέση και έλξη προς και από το νερό. Και αυτό προκύπτει από μελέτες όσων χρησιμοποιούν τους οργονίτες. Τοποθετώντας ένα ποτήρι νερό πάνω σε ένα πιάτο-δίσκο οργονίτη παρατηρείται ότι το νερό φορτίζεται, καθαρίζεται και αποκτάει καλύτερη γεύση.

-Καθαρίζει την ατμόσφαιρα.

-Καλύτερο ύπνο. Σε αυτό το σημείο χρειάζεται να αναφερθεί ότι κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται στην αρχή να κοιμηθούν αν έχουν οργονίτη στο δωμάτιο και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να προσαρμοστούν και να αποδεχτούν το ενεργητικό περιβάλλον. Μακροπρόθεσμα, ωστόσο, προάγει τον καλό ύπνο και πολλοί έχουν αναφέρει ότι έχουν θεραπευτεί από χρόνια αϋπνία με τη βοήθεια ενός οργονίτη. Χρήσιμο για όσους δυσκολεύονται να συνεργαστούν ενεργειακά με τον οργονίτης να τον κρατήσουν έξω από τον χώρο τους το βράδυ τον πρώτο καιρό.

-Τα πλεονεκτήματα του οργονίτη αυξάνονται ανάλογα με τους κρυστάλλους και τα στοιχεία που συνδυάζονται.

Πως χρησιμοποιείται ο οργονίτης

Ο οργονίτης τοποθετείται σε περιοχές με έντονα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, όπως γραφεία με υπολογιστές, χώροι με τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα και ασύρματες συσκευές. Ο οργονίτης χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, οραματισμού και επίκλησης. Επίσης για να καθαρίσει την στάσιμη ή και την αρνητική ενέργεια ενός χώρου. Ιδανικός να φορεθεί ως κόσμημα-φυλαχτό ή απλά ως φυλαχτό μέσα στην τσέπη ή τσάντα. Μπορεί να γίνει συνδυασμός οργονιτών για καλύτερα αποτελέσματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δρ. Wilhelm Reich, αυστριακός ψυχίατρος, διερεύνησε την ενέργεια οργόνη στο προηγούμενο μισό του 20ού αιώνα και διαπίστωσε ότι τα οργανικά υλικά προσελκύουν και συγκρατούν την οργόνη, ενώ τα μη οργανικά μέταλλα προσελκύουν και απωθούν ταυτόχρονα την ενέργεια. Έτσι δημιουργήθηκε ο οργονίτης βασιζόμενος σε αυτές τις δύο αρχές. Ο οργονίτης είναι μια οργονική μονάδα κατασκευασμένη από ρητίνη, μέταλλα, χαλαζία και ενεργειακούς κρυστάλλους που ισορροπεί και εναρμονίζει τη βιοενέργεια μας.

Πρόκειται δηλαδή για ένα μείγμα 50-50, ρητίνης (οργανικό) και μεταλλικά ρινίσματα (ανόργανα). Στο μείγμα προστίθεται επίσης ένας κυρίαρχος κρύσταλλος χαλαζία (εκτός των άλλων κρυστάλλων). Λόγω του γεγονότος ότι τα στοιχεία που περιέχονται στον οργονίτη προσελκύουν και απωθούν συνεχώς την ενέργεια, λαμβάνει χώρα μια δράση και μαζί με το φορτίο που εκπέμπει ο κρύσταλλος, καθαρίζει τη στάσιμη και αρνητική ενέργεια και την επαναφέρει σε μια υγιή, ζωντανή κατάσταση με θετικές δονήσεις. Ο οργονίτης εργάζεται συνεχώς για να μετασχηματίσει ή να επεξεργαστεί αρνητικά την οργόνη / chi / ενέργεια reiki/ prana/ αιθερική ενέργεια/ βιοενέργεια/ βιο μαγνητική ενέργεια μόνο σε θετική μορφή προς όλες τις κατευθύνσεις.

Όλοι οι οργονίτες βασίζονται στα θεμελιώδη συστατικά του οργονίτη δηλαδή τα στοιχεία μετάλλων, ο κρύσταλλος χαλαζία και το οργανικό στοιχείο, τη ρητίνη. Όσοι δημιουργούν και παράγουν οργονίτες αναπτύσσουν ξεχωριστά τις δικές τους τεχνοτροπίες. Οι συγκεκριμένοι οργονίτες είναι δημιουργημένοι με βάση τις δύο αρχές, με στοιχεία γνήσια, καθαρισμένα, χωρίς χημική επεξεργασία και σε χώρο με θετικές δονήσεις. Η δημιουργία τους γίνεται με πλήρη συγκέντρωση και με στόχο την μέγιστη απόδοση τους. Οι συνδυασμοί των κρυστάλλων έχουν ως σκοπό την ενεργοποίηση συγκεκριμένων δονήσεων και ιδιοτήτων.

Οψιδιανός Χιονιού- Obsidian Snowflakes

Ενθαρρύνει τον εσωτερικό προβληματισμό, προτρέπει την αναγνώριση των αρνητικών συναισθημάτων και συμπεριφορών και προκαλεί την άμεση αλλαγή στάση ζωής. Βοηθάει στην καταπολέμηση της κατάθλιψης και απορροφά τις αρνητικές ενέργειες. Ο Οψιδιανός Snowflake θεωρείται ισοδύναμος με το γιν και το γιανγκ. Προκαλεί γαλήνη, ειρήνη και ισορροπία σε μυαλό και σώμα. Βοηθάει να εκφράσουμε φόβους και ενδοιασμούς, να δεχθούμε αισιόδοξα και θετικά κάθε δυσκολία και ανισορροπία, και να αντικαταστήσουμε τα αρνητικά μας συναισθήματα με θετικές σκέψεις και θετικούς οραματισμούς.

Επαγγελματικά ενισχύει τη συγκέντρωση, την προσοχή και τη δίκαιη λήψη αποφάσεων. Προσελκύει τον πλούτο και προστατεύει από αδικίες και οικονομικές απάτες.

Τοποθετημένος ο Οψιδιανός μέσα στην κρεβατοκάμαρα σας, σας βοηθάει να απαλλαγείτε από παλιά και άχρηστα αντικείμενα και ταυτόχρονα βοηθάει και το μυαλό σας να απαλλαγεί από παρελθοντικές και αρνητικές σκέψεις. Είναι ένας κρύσταλλος που μπορεί να βοηθήσει κάποιον σε περιόδους θλίψης και απογοήτευσης να επανέλθει στην πραγματικότητα και να ζήσει το παρόν.

Στα παιδιά χρησιμοποιείται για να τα βοηθήσει να λένε την αλήθεια.

Σωματικά μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, να βοηθήσει στην αναγέννηση των κυττάρων και του δέρματος, καθώς και να απαλύνει τα συμπτώματα της κατάθλιψης και της ημικρανίας. Είναι μία πέτρα που οι θεραπευτές την χρησιμοποιούν είτε για να ανακουφίσουν από τους πόνους, είτε για να ενεργοποιήσουν τον οργανισμό.

Συνεργάζεται – Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Όνυχα Μαύρο και Σαρδόνυχα

Χρώμα κεριού: Λευκό

Τσάκρα: 1ο & 7ο                                                    

Στοιχείο: Γη

Λουλούδια & φυτά: Λευκός Υάκινθος

Βότανα, Θυμίαμα & Έλαια: Κέδρος, κυπαρίσσι & λεμονόχορτο

Πλανήτης: Κρόνος

Ζώδιο: Αιγόκερως & Κριός

Χαλαζίας: για θεραπεία και αποκατάσταση, ισορροπία και εναρμόνιση, επικοινωνία και σοφία, αφύπνιση και αλλαγή, ενεργοποίηση και ενίσχυση, αγάπη και θετικές σκέψεις, διαλογισμό και ανώτερη σύνδεση και καθοδήγηση, προστασία και θετικές προβολές. Αντλεί την αρνητική ενέργεια όλων των ειδών και εξουδετερώνει την ακτινοβολία και το ηλεκτρομαγνητικό νέφος. Σωματικά θεωρείται ιδανικός κρύσταλλος για την ενίσχυση όλων των θεραπειών. Θεωρείται κρύσταλλος-φυλαχτό για τα παιδιά.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.                  

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν Οργονίτης Οψιδιανός Χιονιού
  • Κωδικός Προϊόντος: orgad115
  • Τιμή: 15,84
  • Ιδιότητες: Οργονίτης Μενταγιόν με κρύσταλλο Οψιδιανό Snowflakes. Κόσμημα για Προστασία, Ισορροπία, Αρμονία.
Path: > > > Μενταγιόν Οργονίτης Οψιδιανός Χιονιού

Ιδέες & Προτάσεις

15 άλλα προϊόντα στην κατηγορία