ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Κρυστάλλινη Σφαίρα από Χαλαζία Ροζ Μεγαλύτερη προβολή

Κρυστάλλινη Σφαίρα από Χαλαζία Ροζ

sf3501

Ενεργειακή Σφαίρα από Χαλαζία Ροζ.

Κρατήστε την για Αγάπη & Αρμονία. Τοποθετημένη στον χώρο σας μπορεί να δημιουργήσει ένα ειρηνικό και αρμονικό περιβάλλον γεμάτο αγάπη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

14,80€

Άλλες πληροφορίες

Σφαίρα κρυστάλλινη από ενεργειακό λίθο Χαλαζία Ροζ με ξύλινη βάση.

Διάμετρος: 30χλστ. 

Οι ενεργειακές σφαίρες έχουν το κατάλληλο σχήμα για να εκπέμπουν τις κρυστάλλινες θεραπευτικές τους ενέργειες προς όλες τις κατευθύνσεις. Απολαύστε τις ιδιότητες του κάθε κρυστάλλου κρατώντας την σφαίρα στα χέρια σας ή κάνοντας μασάζ στο σημείο του σώματος που έχει ανάγκη θεραπείας. Είναι επίσης ιδανικές και για να ενεργοποιήσουν τον χώρο σας, το γραφείο σας ή και την επιχείρηση σας.

Κρατήστε την ενεργειακή σφαίρα του Χαλαζία Ροζ στα χέρια σας για αγάπη και ευτυχία, αρμονία και αντοχή, συγχώρεση και επούλωση, αυτοσεβασμό και αυτό-εκτίμηση. Κάνοντας μασάζ μπορεί να ανακουφίσει από τους πονοκεφάλους, να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του άγχους και της κατάθλιψης, και να ενισχύσει το κυκλοφορικό σύστημα. Ανοίγει το τσάρκα της καρδιάς, απαλλάσει από φόβους, θυμό, δυσαρέσκεια, ζήλια και απαλύνει τις συναισθηματικές πληγές.
Η ενεργειακή σφαίρα από Χαλαζία Ροζ τοποθετημένη στο σπίτι σας μπορεί να δημιουργήσει ένα ειρηνικό και αρμονικό περιβάλλον γεμάτο αγάπη. Θα ενθαρρύνει την  ηρεμία και την αγάπη στην σχέση σας με τον σύντροφο σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε βαθιά συναισθήματα. Πιστεύεται επίσης ότι μπορεί να ενισχύσει την ευτυχία, την αρμονία, τη φαντασία, την πνευματικότητα, την ισορροπία και την ελπίδα. Τοποθετημένη στον επαγγελματικό σας χώρο πιστεύεται ότι μπορεί να ενισχύσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, την αρμονία και την συνεργασία καθώς και να προσελκύσει την αναγνώριση και την επιτυχία.

Πρόταση: στον επαγγελματικό σας χώρο τοποθετήστε την σφαίρα στη Νότια κατεύθυνση για να ενισχύσετε την επαγγελματική φήμη και επιτυχία. Στον προσωπικό σας χώρο μπορεί να την τοποθετήστε στη Νοτιοδυτική κατεύθυνση για να ενισχύσετε την αγάπη, την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη στον γάμο σας. Τοποθετήστε την σφαίρα στη δεξιά γωνία της εισόδου του σπιτιού σας για να προσελκύσετε μία νέα αγάπη ή για να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση.

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την σφαίρα κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, της προσευχής ή και της επίκλησης, κρατώντας την στο 4ο τσάκρα. Επίσης είναι κατάλληλο για σύνδεση με τον  Αρχάγγελο Ραφαήλ και τον Αρχάγγελο Καμουήλ.

Καθαρισμός Ενεργειακής Σφαίρας: Κρατήστε την σφαίρα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω της για λίγα λεπτά, έτσι ώστε να «καθαρίσει» τον κρύσταλλο της ενεργειακής σας σφαίρας και να είναι έτοιμη για να την ενεργοποιήστε. Κρατήστε την στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις της, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από την σφαίρα αυτή. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες της. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά την σφαίρα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Οι διαστάσεις, το βάρος και το χρώμα των ίδιων σφαιρών ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Κρυστάλλινη Σφαίρα από Χαλαζία Ροζ
  • Κωδικός Προϊόντος: sf3501
  • Τιμή: 14,80
  • Ιδιότητες: Ενεργειακή Σφαίρα από Χαλαζία Ροζ. Κρατήστε την για Αγάπη & Αρμονία. Τοποθετημένη στον χώρο σας μπορεί να δημιουργήσει ένα ειρηνικό και αρμονικό περιβάλλον γεμάτο αγάπη.
Path: > > Κρυστάλλινη Σφαίρα από Χαλαζία Ροζ

Ιδέες & Προτάσεις

8 άλλα προϊόντα στην κατηγορία