ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Ενεργειακή Σφαίρα Chatoyancy Πορτοκαλί Μεγαλύτερη προβολή

Ενεργειακή Σφαίρα Chatoyancy Πορτοκαλί

sf1212


Οι ενεργειακές σφαίρες έχουν το κατάλληλο σχήμα για να εκπέμπουν τις κρυστάλλινες θεραπευτικές τους ενέργειες προς όλες τις κατευθύνσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

16,00€

Άλλες πληροφορίες

Ενεργειακή σφαίρα από Χαλαζία Chatoyance πορτοκαλί - (Μάτι της Γάτας) και ξύλινη βάση.

Διάμετρος: 40χλστ.


Οι ενεργειακές σφαίρες έχουν το κατάλληλο σχήμα για να εκπέμπουν τις κρυστάλλινες θεραπευτικές τους ενέργειες προς όλες τις κατευθύνσεις. Απολαύστε τις ιδιότητες του κάθε κρυστάλλου κρατώντας την σφαίρα στα χέρια σας ή κάνοντας μασάζ στο σημείο του σώματος που έχει ανάγκη θεραπείας. Είναι επίσης ιδανικές και για να ενεργοποιήσουν τον χώρο σας, το γραφείο σας ή και την επιχείρηση σας.

Κρατήστε την ενεργειακή σφαίρα του Χαλαζία Chatoyancy στα χέρια σας για ευτυχία και αρμονία, θάρρος και σταθερότητα, εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση, για ενίσχυση της ενέργειας και θεραπεία, αλλαγή και ανανέωση, καλή υγεία και θετική σκέψη, επίτευξη στόχων και επιτυχία, αυτοσυγκέντρωση και ολοκλήρωση. Κάνοντας μασάζ μπορεί να ανακουφίσει από τους πόνους και να βοηθήσει στην αυτοεξέταση και μείωση του στρες και του άγχους.

Η ενεργειακή σφαίρα από Χαλαζία Chatoyancy πορτοκαλί τοποθετημένη μέσα στο σπίτι σας μπορεί να δημιουργήσει ένα αρμονικό περιβάλλον γεμάτο αγάπη και σταθερότητα. Θα ενθαρρύνει το θάρρος, την αφοσίωση, την κοινωνικότητα και τη δημιουργικότητα, την καλή τύχη και την προστασία. Τοποθετημένη στον επαγγελματικό σας χώρο πιστεύεται ότι μπορεί να ενισχύσει τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη, την αρμονία και τη συνεργασία, την πρόοδο και την επίλυση, την προστασία και την επιτυχία σε νέα ξεκινήματα.

Πρόταση 1: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ενεργειακή σφαίρα κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, της προσευχής ή και της επίκλησης, τοποθετώντας την στο 2° τσάκρα.

Πρόταση 2: Στον επαγγελματικό σας χώρο τοποθετήστε την σφαίρα Νότια στο γραφείο σας, για να ενισχύσετε την καλή επαγγελματική σας φήμη και να προσελκύσετε κέρδη, αυξήσεις, προαγωγές και πωλήσεις. Στον προσωπικό σας χώρο μπορεί να τοποθετήστε την σφαίρα στην Ανατολική κατεύθυνση για να ενισχύσει την προστασία, την αρμονία και την ευημερία.

Καθαρισμός Ενεργειακής Σφαίρας: Κρατήστε την σφαίρα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω της για λίγα λεπτά, έτσι ώστε να «καθαρίσει» τον κρύσταλλο της ενεργειακής σας σφαίρας και να έτοιμη για να την ενεργοποιήστε. Κρατήστε την στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις της, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από την σφαίρα αυτή. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες της. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μη σας διακόψει κάποιος.  Καθαρίζετε τακτικά την σφαίρα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Οι διαστάσεις, το βάρος και το χρώμα των ίδιων σφαιρών ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες. 

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Ενεργειακή Σφαίρα Chatoyancy Πορτοκαλί
  • Κωδικός Προϊόντος: sf1212
  • Τιμή: 16,00
  • Ιδιότητες: Οι ενεργειακές σφαίρες έχουν το κατάλληλο σχήμα για να εκπέμπουν τις κρυστάλλινες θεραπευτικές τους ενέργειες προς όλες τις κατευθύνσεις.
Path: > > Ενεργειακή Σφαίρα Chatoyancy Πορτοκαλί

9 άλλα προϊόντα στην κατηγορία