Σταυροί-Φυλαχτά-Ροζάρια

Μενταγιόν Σταυρός από Αιματίτη και πέτρες Τυρκουάζ και Αιματίτη Μεγαλύτερη προβολή

Μενταγιόν Σταυρός από Αιματίτη και πέτρες Τυρκουάζ και Αιματίτη

axd3210

Φυλαχτό Μενταγιόν Σταυρός από ενεργειακή πέτρα Αιματίτη και πέτρες Τυρκουάζ και Αιματίτη μαγνητικό.

Ισχυρός συνδυασμός κρυσταλλικών ενεργειών και δονήσεων για προστασία, δύναμη, ζωτικότητα, επιτυχία και αγάπη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

15,90€

Άλλες πληροφορίες

Σταυρός-μενταγιόν από ενεργειακό κρύσταλλο Αιματίτη και χάντρες-πέτρες Τυρκουάζ και Αιματίτη μαγνητικό.

Διαστάσεις πέτρας: 3,1*3,1εκ.

Το μενταγιόν συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες της πέτρας.

Αιματίτης: για θεραπεία και ηρεμία, αντοχή και δύναμη, θάρρος και αισιοδοξία, καλή μνήμη και ζωτικότητα, ασφάλεια και προστασία, επαγγελματική επιτυχία και κερδοφόρες πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες. Διαλύει τις αρνητικές δυνάμεις, αποτρέπει την απορρόφηση τους και μετατρέπει την αρνητικότητα σε ενέργεια της Παγκόσμιας Αγάπης. Προσφέρει στήριξη στις φιλοδοξίες μας, τα όνειρα, τις επιθυμίες μας και μας υπενθυμίζει ότι οι μόνοι περιορισμοί που υπάρχουν είναι αυτοί που βάζουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Βοηθά να ξεπεραστούν παράλογοι φόβοι, καταναγκασμοί και εξαρτήσεις, καθώς και στην εξισορρόπηση συναισθημάτων και ενέργειας μεταξύ του σώματος, του νου και του πνεύματος. Ο Αιματίτης είναι γνωστός για τη βοήθεια του σε θεραπείες φλεγμονών των αρθρώσεων, κράμπες ποδιών, επούλωση των οστών, κατάγματα και έλκη. Ενδυναμώνει και προστατεύει την καρδιά. Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του άγχους, σε άλγη και πόνους, και σε διαταραχές του ύπνου. Λέγεται ότι αυξάνει τη λίμπιντο. 

Τυρκουάζ:για πλούτο και προστασία, αγάπη και ευτυχία, εσωτερική γαλήνη και σοφία, φιλία και κατανόηση, ευαισθησία και αποδοχή, θεραπεία και επούλωση, αλλαγή και ροή, έμπνευση και διόραση, επικοινωνία και επίλυση, αφθονία και επαγγελματική επιτυχία. Εξαιρετική πέτρα για την κατάθλιψη, την εξάντληση και τον πανικό. Σωματικά ανακουφίζει από ρευματισμούς και αρθρίτιδα, προβλήματα στο στομάχι, ημικρανίες και πονόλαιμο. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, διεγείρει την αναγέννηση των ιστών. Θεραπεύει και επουλώνει ολόκληρο το σώμα.

Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.
Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.
Οι διαστάσεις και το χρώμα των ίδιων μενταγιόν ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν Σταυρός από Αιματίτη και πέτρες Τυρκουάζ και Αιματίτη
  • Κωδικός Προϊόντος: axd3210
  • Τιμή: 15,90
  • Ιδιότητες: Φυλαχτό Μενταγιόν Σταυρός από ενεργειακή πέτρα Αιματίτη και πέτρες Τυρκουάζ και Αιματίτη μαγνητικό. Ισχυρός συνδυασμός κρυσταλλικών ενεργειών και δονήσεων για προστασία, δύναμη, ζωτικότητα, επιτυχία και αγάπη.
Path: > > > Μενταγιόν Σταυρός από Αιματίτη και πέτρες Τυρκουάζ και Αιματίτη

Ιδέες & Προτάσεις

30 άλλα προϊόντα στην κατηγορία