Σταυροί-Φυλαχτά-Ροζάρια

Μενταγιόν Στήλη από ενεργειακό λίθο Αμέθυστου Μεγαλύτερη προβολή

Μενταγιόν Στήλη από ενεργειακό λίθο Αμέθυστου

ppad30

Ενεργειακό μενταγιόν στήλη διπλή δίοδος από Αμέθυστο.

Κόσμημα για Αρμονία, Γαλήνη, Διόραση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

13,80€

Άλλες πληροφορίες

Μενταγιόν εκκρεμές στήλη με διπλή δίοδο από ενεργειακή πέτρα Αμέθυστου και δέσιμο από ασημί μέταλλο.

Ύψος πέτρας: 3,3εκ.

Το μενταγιόν συνοδεύεται από το κορδόνι λαιμού και ένα έντυπο με τις ιδιότητες του κρυστάλλου.

Αμέθυστος – Amethyst

Κρύσταλλος ισχυρός και προστατευτικός, γνωστός και ως «η πέτρα της ηρεμίας». Ο Αμέθυστος συμβολίζει την ευσέβεια, τη ταπεινότητα, την ειλικρίνεια και την πνευματική φρόνηση. Η ισχυρή θεραπευτική του δύναμη μπορεί να μετατρέψει τις χαμηλότερες δονήσεις σε υψηλές συχνότητες, να μετασχηματίσει την αρνητική ενέργεια σε ενέργεια αγάπης. Ο Αμέθυστος ενθαρρύνει την εσωτερική δύναμη, αναπτύσσει τη διαίσθηση, ενισχύει την πνευματική συνειδητοποίηση, παρέχει μια ήρεμη ενέργεια για διαλογισμό, επιτρέποντας την ευκολότερη πρόσβαση στο θείο και την επικοινωνία με τους αγγέλους. Ο Αμέθυστος επίσης ευθυγραμμίζει και ενθαρρύνει τη συνεργασία μεταξύ των ενεργειακών οργανισμών, για αυτό και τον χρησιμοποιούν πολλοί θεραπευτές. Συναισθηματικά, φέρνει σταθερότητα και εσωτερική δύναμη, υπερνικώντας τους φόβους, τους πόθους και τα ένοχα συναισθήματα. Μπορεί να θεραπεύσει τις προσωπικές απώλειες και την θλίψη. Απελευθερώνει το στρες και παρέχει την ηρεμία, την ισορροπία, την υπομονή, την ευτυχία και την ικανοποίηση.

Σωματικά ο Αμέθυστος μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά της αρθρίτιδας, της χρόνιας κούρασης, του άσθματος, της εμμηνόπαυσης, για ανακούφιση πόνων, για κυκλοφορικά και ενδοκρινικά προβλήματα, καθώς και σε καταστάσεις ανεπάρκειας του ανοσοποιητικού συστήματος. Το  όνομα του προέρχεται από την ελληνική λέξη αμέθυστος, δηλαδή «χωρίς μέθη». Από τους αρχαίους πολιτισμούς ο Αμέθυστος χρησιμοποιήθηκε για να βοηθήσει στην απαλλαγή  από τους εθισμούς (οινόπνευμα, ναρκωτικά, κάπνισμα, κλπ). Βάλτε έναν Αμέθυστο κάτω από το μαξιλάρι σας για να σας βοηθήσει σε καταστάσεις αϋπνίας καθώς και για να σας χαρίσει ευχάριστα όνειρα. Σε περιπτώσεις πονοκεφάλου ακουμπήστε την πέτρα στο μέτωπό σας κάνοντας ένα απαλό μασάζ.

Τοποθετώντας  έναν Αμέθυστο στο παράθυρο του σπιτιού σας που το βλέπει ο ήλιος πολλές ώρες, καθαρίζετε τον χώρο σας από τις αρνητικές ενέργειες και δημιουργείτε ένα περιβάλλον ήρεμο. Είναι ευεργετικός κατά την εξέταση νομικών και οικονομικών υποθέσεων και μπορεί να τις οδηγήσει σε ευημερία και  αφθονία. Επίσης προστατεύει τους ταξιδιώτες. Πρέπει να γνωρίζετε ότι με την πάροδο του χρόνου ο Αμέθυστος θα εξασθενίσει στο άμεσο φως του ήλιου.

Συνεργάζεται- Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Φεγγαρόπετρα, Νεφρίτης & Ροζ Χαλαζίας.

Χρώμα κεριού: Σκούρο μπλε ή μοβ.

Τσάκρα: 6ο (Μέτωπο)

Στοιχείο: Αέρας

Αρχάγγελος: Ζακχιήλ

Λουλούδια & Φυτά: Λεβάντα, βιολέτα.

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Χαμομήλι, λεβάντα, πατσουλί.

Πλανήτης: Δίας

Ζώδιο: Υδροχόος & Παρθένος, Τοξότης, Αιγόκερως, Ιχθείς

Καθαρισμός  Κρυστάλλων: Κρατήστε τον κρύσταλλο σας κάτω από τη βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να τον «καθαρίσει» και να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήστε. Κρατήστε τον στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο αυτό. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά την διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Τα ίδια μενταγιόν μπορεί να διαφέρουν ελάχιστα σε χρωματισμό, μέγεθος και βάρος, καθώς η κάθε πέτρα είναι μοναδική.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν Στήλη από ενεργειακό λίθο Αμέθυστου
  • Κωδικός Προϊόντος: ppad30
  • Τιμή: 13,80
  • Ιδιότητες: Ενεργειακό μενταγιόν στήλη διπλή δίοδος από Αμέθυστο. Κόσμημα για Αρμονία, Γαλήνη, Διόραση.
Path: > > > Μενταγιόν Στήλη από ενεργειακό λίθο Αμέθυστου

Ιδέες & Προτάσεις

30 άλλα προϊόντα στην κατηγορία