ΟΒΕΛΙΣΚΟΙ & ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ

Σετ Πυραμίδες Χαλαζίας - Ρουμπίνι

orgad620

Πυραμίδες Ρητίνης σετ με κρυστάλλους Χαλαζία, Ρουμπινιού και Αχάτη.

Για Αγάπη, Προστασία & Ευημερία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

32,00€

Άλλες πληροφορίες

2 Πυραμίδες σετ από ρητίνη και ενεργειακούς κρυστάλλους σε πορτοκολί και κίτρινη απόχρωση. Η μία πυραμίδα με κεντρική ενεργειακή πέτρα Χαλαζία σε σπείρα χαλκού και κρυστάλλους Αχάτη πολύχρωμου. Δεύτερη πυραμίδα με κεντρική ενεργειακή πέτρα Ρουμπινιού και κρυστάλλους Αχάτη πολύχρωμου.

Πρόταση: Στον επαγγελματικό σας χώρο τοποθετήστε τις πυραμίδες στη Νότια κατεύθυνση για να ενισχύσετε την ευημερία, την καλή τύχη, την εποικοδομητική συνεργασία, την επιτυχία και την προστασία. Στον προσωπικό σας χώρο μπορεί να τις τοποθετήστε είτε Βορειοδυτικά για να ενισχύσετε την προστασία και την αγγελική ευλογία, την αγάπη και την αρμονία, είτε Ανατολικά για υγεία, αφθονία και αγάπη.

Ύψος: 4εκ.

Η ρητίνη βοηθάει στην ενεργοποίηση των θετικών δονήσεων των ενεργειακών λίθων.

Χαλαζίας: για θεραπεία και αποκατάσταση, ισορροπία και εναρμόνιση, επικοινωνία και σοφία, αφύπνιση και αλλαγή, ενεργοποίηση και ενίσχυση, αγάπη και θετικές σκέψεις, διαλογισμό και ανώτερη σύνδεση και καθοδήγηση, προστασία και θετικές προβολές. Αντλεί την αρνητική ενέργεια όλων των ειδών και εξουδετερώνει την ακτινοβολία και το ηλεκτρομαγνητικό νέφος. Σωματικά θεωρείται ιδανικός κρύσταλλος για την ενίσχυση όλων των θεραπειών. Θεωρείται κρύσταλλος-φυλαχτό για τα παιδιά.

Ρουμπίνιγια αγάπη και πάθος, υγεία και δύναμη, ρομαντισμό και ευτυχία, θεραπεία και προστασία, αφοσίωση και ακεραιότητα, θάρρος και έμπνευση, αλλαγή και μεταμόρφωση, πλούτο και ηγεσία, επαγγελματική επιτυχία και ευημερία. Ενθαρρύνει την αγάπη και την όρεξη για ζωή, τον αυθορμητισμό και το γέλιο, την έμπνευση και το κίνητρο για θετική αλλαγή και επίτευξη των στόχων και των ονείρων του κατόχου του. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στην θεραπεία του κυκλοφορικού και του λεμφικού συστήματος, του αναπαραγωγικού συστήματος, μολυσματικών ασθενειών, της καρδιάς, των επινεφριδίων και των νεφρών καθώς και της σπλήνας. Επιταχύνει την ανάρρωση και τον μεταβολισμό. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Θεωρείται κρύσταλλος της γονιμότητας αλλά και αφροδισιακός μιας και ενθαρρύνει και εμβαθύνει την σχέση του ζευγαριού.

Αχάτης Πολύχρωμος: για προστασία και γείωση, θεραπεία και αρμονία, αισιοδοξία και θάρρος, καλή τύχη και μακροζωία, συζυγική αφοσίωση και στοργή, πίστη και αισιοδοξία, χαρά και αναζωογόνηση, ευημερία και επαγγελματική πρόοδο. Ενισχύει τη δημιουργικότητα και την έμπνευση. Ευεργετική πέτρα για αυτοεξέταση και μείωση του στρες και του άγχους. Συναισθηματικά δίνει κουράγιο, αυτοπεποίθηση και βοηθάει να διαλυθούν οι φόβοι. Μια από τις ιδιότητες του Αχάτη, είναι η αποδέσμευση της δυσαρέσκειας, του φθόνου και της πικρίας, για το λόγο αυτό θεωρείται από πολλούς ως μια εξαιρετική πέτρα για να βοηθήσει στην επούλωση και να βελτιώσει τις σχέσεις. Επιπλέον ο Αχάτης πολύχρωμος βοηθάει τον κάτοχο του να ανοίξει δουλέψει με το τσάκρα της καρδιάς του και να αφεθεί στην ροή της αγάπης, της συγχώρεσης και της επούλωσης. Μπορεί να καθαρίσει την αύρα και να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια. Επαγγελματικά πιστεύεται ότι θα βοηθήσει να επιτευχθούν οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία. Θεωρείται ιδανικός για ξεκινήματα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

Καθαρισμός Φυλαχτού: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Σετ Πυραμίδες Χαλαζίας - Ρουμπίνι
  • Κωδικός Προϊόντος: orgad620
  • Τιμή: 32,00
  • Ιδιότητες: Πυραμίδες Ρητίνης σετ με κρυστάλλους Χαλαζία, Ρουμπινιού και Αχάτη. Για Αγάπη, Προστασία & Ευημερία.
Path: > > Σετ Πυραμίδες Χαλαζίας - Ρουμπίνι

Ιδέες & Προτάσεις

3 άλλα προϊόντα στην κατηγορία