Περιδέραια

Περιδέραιο Ίασπις Μεγαλύτερη προβολή

Περιδέραιο πλεκτό με ενεργειακούς λίθους Ίασπι κόκκινο λατυποπαγή και Ίασπι crazy lace

pdg211

Κόσμημα με ενεργειακές πέτρες Ίασπι κόκκινο brecciated και Ίασπι crazy lace

Συνδυασμός χρωμάτων και ενεργειών για ενίσχυση και προσέλκυση της αγάπης, της ευημερίας και της υγείας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

39,00€

Άλλες πληροφορίες

Χειροποίητο πλεκτό περιδέραιο με νήματα γκρι(ασημί) και μπορντώ και ενεργειακούς λίθους Ίασπι κόκκινο λατυποπαγή και Ίασπι crazy lace. Συνδυασμός χρωμάτων και ενεργειών για ενίσχυση και προσέλκυση της αγάπης, της ευημερίας και της υγείας.

Μήκος: 25 έως 38εκ. (κούμπωμα ρυθμιζόμενο)

Διάμετρος πετρών: 2,5εκ.

Ίασπις κόκκινος λατυποπαγή: Για ισχυρή προστασία και θεραπεία, καλή υγεία και ενέργεια, επούλωση και ισορροπία, ασφάλεια και αξιοπιστία, ωριμότητα και υπευθυνότητα, σταθερότητα και δικαιοσύνη, ηρεμία και αποδοχή, τόλμη και προσωπική ανεξαρτησία, επαγγελματική πρόοδο και ευημερία. Παρέχει θάρρος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, διεγείρει τη φαντασία, ενθαρρύνει την ειλικρίνεια, απομακρύνει τις αρνητικές σκέψεις και αποκαλύπτει τις ευλογίες. Κρύσταλλος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του κυκλοφορικού συστήματος, στην ανακούφιση και θεραπεία της έμμηνου ρύσης ή της εμμηνόπαυσης και να διεγείρει τη σεξουαλικότητα και τη γονιμότητα.

Ίασπις Crazy Lace: για προστασία και θεραπεία, για γείωση και σταθερότητα, αγάπη και αρμονία, επούλωση και αποκατάσταση, ροή και αφοβία, εξισορρόπηση συναισθηματική και ενεργειακή, δύναμη και αποφασιστικότητα, πίστη και αφοσίωση, χαρά και αισιοδοξία, θάρρος και πρόοδο, δημιουργικότητα και αναζωογόνηση, ευημερία και επιτυχία. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση και διατήρηση της καλής υγείας, επίσης ενισχύει και αποτοξινώνει το κυκλοφορικό σύστημα, το αίμα και το συκώτι. Επαγγελματικά μπορεί να προσελκύσει την επαγγελματική πρόοδο και ευημερία.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Περιδέραιο πλεκτό με ενεργειακούς λίθους Ίασπι κόκκινο λατυποπαγή και Ίασπι crazy lace
  • Κωδικός Προϊόντος: pdg211
  • Τιμή: 39,00
  • Ιδιότητες: Κόσμημα με ενεργειακές πέτρες Ίασπι κόκκινο brecciated και Ίασπι crazy lace Συνδυασμός χρωμάτων και ενεργειών για ενίσχυση και προσέλκυση της αγάπης, της ευημερίας και της υγείας.
Path: > > > Περιδέραιο πλεκτό με ενεργειακούς λίθους Ίασπι κόκκινο λατυποπαγή και Ίασπι crazy lace

Ιδέες & Προτάσεις

17 άλλα προϊόντα στην κατηγορία