Περιδέραια

Περιδέραιο με λίθους Ίασπι Ζέβρα.

ndg2155

Κολιέ με ενεργειακές πέτρες Ίασπι Ζέβρα

Αποκαλύπτει την εσωτερική αλήθεια, ενισχύει τον έλεγχο της σκέψης και βοηθάει στον κάτοχο της να επικεντρωθεί σε αυτό που επιθυμεί και όχι σε αυτό που δεν θέλει. Ενθαρρύνει τον κάτοχο της να πραγματοποιήσει και να ολοκληρώσει τις επιθυμίες του.

Περισσότερες λεπτομέρειες

50,18€

-25%

66,90€

Άλλες πληροφορίες

Χειροποίητο κολιέ με λίθους Ίασπι Ζέβρα. Kόσμημα έλξης από τη σειρά "Dimmie G"

Μήκος: 50εκ.

Ίασπις Ζέβρα: για δράση και απόλαυση της ζωής, γείωση και αποφασιστικότητα, κουράγιο και υπομονή, λογική και σαφήνεια. Είναι η πέτρα που μπορεί να βοηθήσει στη σύνδεση με τη μητέρα Γαία και με την άπειρη ενέργεια και αγάπη του Σύμπαντος.

Έχει όλες τις θεραπευτικές ενέργειες ενδυνάμωσης και αναζωογόνησης του Ίασπι και επιπλέον προστατεύει την αύρα του ατόμου και βοηθάει στη καταπολέμηση της κατάθλιψης και του άγχους.

Εξισορροπεί και ευθυγραμμίζει όλα τα τσάκρα καθώς και τις γιν/γιανγκ ενέργειες. Αποκαλύπτει την εσωτερική αλήθεια, ενισχύει τον έλεγχο της σκέψης και βοηθάει στον κάτοχο της να επικεντρωθεί σε αυτό που επιθυμεί και όχι σε αυτό που δεν θέλει. Ενθαρρύνει τον κάτοχο της να πραγματοποιήσει και να ολοκληρώσει τις επιθυμίες του. Χρησιμοποιείται στον διαλογισμό και στην ανάκληση ονείρων.

Επαγγελματικά προτρέπει να υλοποιηθούν ιδέες και σχέδια και προστατεύει από οικονομικές απάτες.

Σωματικά είναι ιδιαίτερα ευεργετική και θεραπευτική σε παθήσεις των οστών, των δοντιών, των ούλων, της οστεοπόρωσης, των μυϊκών σπασμών και των ταχυπαλμιών της καρδιάς.

Καθαρισμός κοσμήματος: Κρατήστε το κόσμημα κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω του για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να «καθαρίσει» τους κρυστάλλους σας και να έτοιμοι για να τους ενεργοποιήστε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο-κρυστάλλους που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά το κόσμημα σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Περιδέραιο με λίθους Ίασπι Ζέβρα.
  • Κωδικός Προϊόντος: ndg2155
  • Τιμή: 50,18
  • Ιδιότητες: Κολιέ με ενεργειακές πέτρες Ίασπι Ζέβρα Αποκαλύπτει την εσωτερική αλήθεια, ενισχύει τον έλεγχο της σκέψης και βοηθάει στον κάτοχο της να επικεντρωθεί σε αυτό που επιθυμεί και όχι σε αυτό που δεν θέλει. Ενθαρρύνει τον κάτοχο της να πραγματοποιήσει και να ολοκληρώσει τις επιθυμίες του.
Path: > > > Περιδέραιο με λίθους Ίασπι Ζέβρα.

Ιδέες & Προτάσεις

17 άλλα προϊόντα στην κατηγορία