Περιδέραια

Περιδέραιο πεταλούδα από Ίασπι Πολύχρωμο και πέτρες Αβεντουρίνη, Ίασπι.

nad421

Κολιέ με πεταλούδα από Ίασπι πολύχρωμο fancy και ενεργειακές πέτρες.

Συνδυασμός κρυστάλλων για Αρμονία, Αγάπη, Υγεία και Επιτυχία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

42,00€

Άλλες πληροφορίες

Περιδέραιο με πεταλούδα από ενεργειακή πέτρα Ίασπι πολύχρωμο fancy και κρυστάλλους Αβεντουρίνη πράσινη, Ίασπι κόκκινο, κρυσταλλάκια Αυστρίας και μεταλλικά στοιχεία.

Κορδόνι με ρυθμιζόμενο κούμπωμα.

Διαστάσεις πεταλούδας: 7*5,5εκ.

Αρχικό μήκος κολιέ: 50εκ.

Η πεταλούδα συμβολίζει την προσωπική μεταμόρφωση και τον μετασχηματισμό, τη βαθιά αλλαγή και την αναγέννηση, την ελαφρότητα του είναι και τη διάθεση για παιχνίδι, την εξέλιξη και την ανάπτυξη,  την πίστη και την αγάπη, την ψυχή και την αθανασία, τη χαρά και τη ζωτική δύναμη, τη φωτεινότητα και την πολύχρωμη προσωπικότητα, την ελευθερία και τη δημιουργικότητα,  τη σύνδεση με τη φύση και την ολοκλήρωση.

Ίασπις πολύχρωμος: για προστασία και θεραπεία, για γείωση και σταθερότητα, αγάπη και αρμονία, επούλωση και αποκατάσταση, ροή και αφοβία, εξισορρόπηση συναισθηματική και ενεργειακή, δύναμη και αποφασιστικότητα, πίστη και αφοσίωση, χαρά και αισιοδοξία, θάρρος και πρόοδο, δημιουργικότητα και αναζωογόνηση, ευημερία και επιτυχία. Σωματικά μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση και διατήρηση της καλής υγείας, επίσης ενισχύει και αποτοξινώνει το κυκλοφορικό σύστημα, το αίμα και το συκώτι. Επαγγελματικά μπορεί να προσελκύσει την επαγγελματική πρόοδο και ευημερία.

Ίασπις κόκκινος: Για ισχυρή προστασία και θεραπεία, καλή υγεία και ενέργεια, επούλωση και ισορροπία, ασφάλεια και αξιοπιστία, ωριμότητα και υπευθυνότητα, σταθερότητα και δικαιοσύνη, ηρεμία και αποδοχή, τόλμη και προσωπική ανεξαρτησία, επαγγελματική πρόοδο και ευημερία. Παρέχει θάρρος για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, διεγείρει τη φαντασία, ενθαρρύνει την ειλικρίνεια, απομακρύνει τις αρνητικές σκέψεις και αποκαλύπτει τις ευλογίες. Κρύσταλλος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του κυκλοφορικού συστήματος, στην ανακούφιση και θεραπεία της έμμηνου ρύσης ή της εμμηνόπαυσης και να διεγείρει τη σεξουαλικότητα και τη γονιμότητα.

Αβεντουρίνη πράσινη: για καλή τύχη και προστασία, έμπνευση και δημιουργικότητα, διόραση και καθοδήγηση, ηρεμία και ισορροπία, απόλαυση και ευτυχία, θάρρος και εσωτερική δύναμη, θετικότητα και αλλαγή, ευημερία και αφθονία, επαγγελματική επιτυχία και κέρδος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει σε κρίσεις πανικού και στην προστασία της αύρας από εισβολές και εκκενώσεις και ειδικά από συναισθηματικά «βαμπίρ». Θεωρείται η πέτρα των τυχερών παιχνιδιών. Σωματικά, πιστεύετε ότι είναι επωφελής για το κυκλοφορικό σύστημα, την εξισορρόπηση της αρτηριακής πίεσης, για ναυτία και πονοκεφάλους, αλλεργίες, έκζεμα, πυρετό και διαταραχές του ύπνου.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Περιδέραιο πεταλούδα από Ίασπι Πολύχρωμο και πέτρες Αβεντουρίνη, Ίασπι.
  • Κωδικός Προϊόντος: nad421
  • Τιμή: 42,00
  • Ιδιότητες: Κολιέ με πεταλούδα από Ίασπι πολύχρωμο fancy και ενεργειακές πέτρες. Συνδυασμός κρυστάλλων για Αρμονία, Αγάπη, Υγεία και Επιτυχία.
Path: > > > Περιδέραιο πεταλούδα από Ίασπι Πολύχρωμο και πέτρες Αβεντουρίνη, Ίασπι.

Ιδέες & Προτάσεις

17 άλλα προϊόντα στην κατηγορία