Περιδέραια

Κολιέ με ενεργειακό κρύσταλλο Αχάτη Druzy.

dg121

Κολιέ με πέτρα Αχάτη Druzy και κρυσταλλάκια Αυστρίας.

Ο Αχάτης φοριέται για προστασία και γείωση, δύναμη και θάρρος. Επαγγελματικά μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθούν οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

39,00€

Άλλες πληροφορίες

Κολιέ με ενεργειακό κρύσταλλο Druzy Αχάτη και κρυσταλλάκια Αυστρίας.

Διαστάσεις κρυστάλλου: 7*3,9εκ.

Μήκος κολιέ: 50εκ.

Αχάτης – Agate

Ο Αχάτης είναι η πέτρα της προστασίας και της δύναμης, της γείωσης και του θάρρους, της προσαρμοστικότητας, της θεραπείας και της αρμονίας. Ενθαρρύνει τη θετική στάση ζωής και αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις. Ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη διάνοια, καθιστώντας τον ευεργετικό τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους καλλιτέχνες.

Ως πέτρα αρμονίας εξισορροπεί τη γιν/γιανκ ενέργεια.

Ως πέτρα της γείωσης αυξάνει την ενέργεια όταν απαιτείται, ενισχύει τη σύνδεση του σώματος με το φυσικό επίπεδο, την υγεία, την ασφάλεια και προσελκύει την ευημερία.

Στα παιδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυλαχτό για την προστασία τους.

Μία από τις ιδιότητες του Αχάτη είναι η αποδέσμευση της δυσαρέσκειας και της πικρίας, για τον λόγο αυτό θεωρείται από πολλούς εξαιρετική πέτρα για να βοηθήσει στην επούλωση και να βελτιώσει τις σχέσεις. Πιστεύεται ότι ενισχύει την καλή τύχη και τη μακροζωία, τη συζυγική πίστη και τον ρομαντισμό.

Συναισθηματικά δίνει κουράγιο, αυτοπεποίθηση και βοηθάει να διαλυθούν οι φόβοι. Ευεργετική πέτρα για αυτοεξέταση και μείωση του στρες και του άγχους.

Επαγγελματικά μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθούν οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία. Ο Αχάτης μπορεί να καθαρίσει την αύρα και να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια.

Σωματικά είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε θεραπείες προβλημάτων των δοντιών, των ούλων, του στομαχιού, της φυσικής αντοχής και της αϋπνίας.

Πρόταση: όταν θέλετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση κρατείστε έναν Αχάτη.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Κολιέ με ενεργειακό κρύσταλλο Αχάτη Druzy.
  • Κωδικός Προϊόντος: dg121
  • Τιμή: 39,00
  • Ιδιότητες: Κολιέ με πέτρα Αχάτη Druzy και κρυσταλλάκια Αυστρίας. Ο Αχάτης φοριέται για προστασία και γείωση, δύναμη και θάρρος. Επαγγελματικά μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθούν οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία.
Path: > > > Κολιέ με ενεργειακό κρύσταλλο Αχάτη Druzy.

Ιδέες & Προτάσεις

18 άλλα προϊόντα στην κατηγορία