Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια Κιτρίνη Μεγαλύτερη προβολή

Σκουλαρίκια, το Δέντρο της Ζωής με κρυσταλλάκια ενεργειακού λίθου Κιτρίνης.

edg251

Σκουλαρίκια το Δέντρο της Ζωής με κρυσταλλάκια Κιτρίνης

Η πέτρα της επιτυχίας, της αφθονίας, του πλούτου και της ευημερίας. Η Κιτρίνη θεωρείται κρύσταλλος που φέρνει ευτυχία, χαρά, απόλαυση, εμπιστοσύνη, τιμιότητα, γενναιοδωρία, ευθυμία και δύναμη σε όποιον την φοράει.

Περισσότερες λεπτομέρειες

15,60€

Άλλες πληροφορίες

Σκουλαρίκια, το Δέντρο της Ζωής με κρυσταλλάκια ενεργειακού λίθου Κιτρίνης, δεμένα με σύρμα απόχρωση μπρονζέ.

Τα σκουλαρίκια συνοδεύονται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες του κρυστάλλου.

Διαστάσεις σκουλαρικιών(με το κρικάκι): 5*3εκ.

Το Δέντρο της Ζωής συμβολίζει την προστασία και τη σοφία, την ομορφιά και τη γενναιοδωρία, την αφθονία και την ανάπτυξη, τη δύναμη και τη λύτρωση, την αγάπη και τη Χάρη του Θεού. Ένα σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται από τους περισσότερους πολιτισμούς. Πιστεύεται ότι δηλώνει την προσπάθεια της Γης να ενωθεί με τον Ουρανό.

Κιτρίνη-Citrine

Η πέτρα της επιτυχίας, της αφθονίας, του πλούτου, της ευημερίας και του εμπόρου. Προκαλεί την καλή τύχη και σε ορισμένες περιπτώσεις με απροσδόκητους τρόπους. Ενισχύει ιδιαίτερα την επιτυχία και τα κέρδη των επιχειρήσεων εάν τοποθετηθεί μέσα στο ταμείο. Η Κιτρίνη ενεργοποιεί κάθε επίπεδο της ζωής. Ενισχύει την πνευματική διαύγεια και ανάπτυξη, τη δύναμη της θέλησης, τη δημιουργικότητα και βελτιώνει τη συγκέντρωση. Απελευθερώνει από αρνητικά γνωρίσματα, όπως κατάθλιψη, φοβίες, αμφιβολία, οργή και απότομες εναλλαγές της διάθεσης. Η Κιτρίνη βοηθάει στην εξάλειψη φόβων που προκλήθηκαν από τις ιδέες και τις προτάσεις των άλλων. Μειώνει επίσης τις αυτοκαταστροφικές τάσεις. Ενθαρρύνει τον αυτοσεβασμό και την αυτοπεποίθηση και βοηθάει να ξεπεραστούν συναισθηματικά τραύματα και θλίψη. Είναι μια πέτρα που φέρνει ευτυχία, χαρά, απόλαυση, εμπιστοσύνη, τιμιότητα, γενναιοδωρία, ευθυμία και δύναμη σε όποιον την φοράει. Η Κιτρίνη καθαρίζει την αύρα από κάθε είδους αρνητικές ενέργειες και επιρροές. Το σπάνιο είναι ότι δεν απορροφά καμία αρνητική ενέργεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει ανεπιθύμητες ενέργειες από το περιβάλλον. Οικογενειακά ζητήματα που προκαλούνται από αρνητικές επιρροές μπορούν επίσης να επιλυθούν με Κιτρίνη. Δεδομένου ότι η Κιτρίνη εξαλείφει κάθε τι αρνητικό, βοηθά να δημιουργηθεί σταθερότητα σε όλους τους τομείς, και είναι καλή για την γενική προστασία. Ιδανική να χρησιμοποιηθεί στις διαταραχές του ύπνου (εφιάλτες, κλπ.). Χρήσιμη για διαλογισμό και εξαιρετική για την ενθύμηση των ονείρων και την εργασία ονείρου.
Σωματικά, θεωρείται ότι είναι επωφελής για την πέψη, το στομάχι, την καρδιά, τα νεφρά, για το ήπαρ, τους μυς, το ενδοκρινικό σύστημα, το κυκλοφορικό σύστημα, την αναγέννηση των ιστών, το θυρεοειδή, το ουροποιητικό σύστημα, το ανοσοποιητικό σύστημα, για τη γενική υγεία. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Μπορεί επίσης να ενισχύσει τον αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητα.

Συνεργάζεται- Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Διαμάντι κίτρινο & Τοπάζι χρυσό

Χρώμα κεριού: Κίτρινο ανοιχτό

Τσάκρα:3ο  & 7ο  

Στοιχείο: Αέρας

Αρχάγγελος: Ζοφιήλ, Μιχαήλ, Ουριήλ

Λουλούδια & Φυτά: Ασφόδελος & χαμομήλι.

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Αμύγδαλο, περγαμόντο, λουΐζα, λεμόνι.

Πλανήτης: Δίας & Ερμής

Ζώδιο: Δίδυμοι &  Λέων, Παρθένος, Σκορπιός, Τοξότης & Ιχθείς

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.
Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Σκουλαρίκια, το Δέντρο της Ζωής με κρυσταλλάκια ενεργειακού λίθου Κιτρίνης.
  • Κωδικός Προϊόντος: edg251
  • Τιμή: 15,60
  • Ιδιότητες: Σκουλαρίκια το Δέντρο της Ζωής με κρυσταλλάκια Κιτρίνης Η πέτρα της επιτυχίας, της αφθονίας, του πλούτου και της ευημερίας. Η Κιτρίνη θεωρείται κρύσταλλος που φέρνει ευτυχία, χαρά, απόλαυση, εμπιστοσύνη, τιμιότητα, γενναιοδωρία, ευθυμία και δύναμη σε όποιον την φοράει.
Path: > > > Σκουλαρίκια, το Δέντρο της Ζωής με κρυσταλλάκια ενεργειακού λίθου Κιτρίνης.

Ιδέες & Προτάσεις

6 άλλα προϊόντα στην κατηγορία