Σκουλαρίκια

Έκπτωση! Σκουλαρίκια με Ενεργειακούς Κρυστάλλους Όνυχα Μαύρο Μεγαλύτερη προβολή

Σκουλαρίκια με Ενεργειακούς Κρυστάλλους Όνυχα Μαύρο

ead100

Κόσμημα Όνυχας Μαύρος

Ο μαύρος Όνυχας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει ή να απορροφήσει την αρνητικότητα των άλλων, και για αυτό είναι ιδανική πέτρα για προστασία από τις αρνητικές δυνάμεις και τις επιρροές.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

16,83€

-15%

19,80€

Άλλες πληροφορίες

Σκουλαρίκια με 2 πέτρες Όνυχα μαύρο. Τα σκουλαρίκια είναι επιμεταλλωμένα με ασήμι 925.

Το κόσμημα συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες του κρυστάλλου.

Ύψος σκουλαρικιού: 6εκ.

ΟΝΥΧΑΣ ΜΑΥΡΟΣ- ONYX BLACK

Η πέτρα της αυτοκυριαρχίας και του αυτοέλεγχου. Ο Όνυχας σας βοηθάει να γίνεται ο «κύριος» της μοίρας σας. Η πέτρα της γείωσης, του σθένους, της δύναμης, της αντοχής, της σταθερότητας, μονιμότητας, ανθεκτικότητας και του θάρρους. Ενισχύει την επιμονή και την αποφασιστικότητα. Εξισορροπεί και γειώνει. Πολύτιμη σε δύσκολες στιγμές της ζωής, απορροφά κάθε συναισθηματική ένταση και σύγχυση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει ή να απορροφήσει την αρνητικότητα των άλλων, και για αυτό είναι ιδανική πέτρα για προστασία από τις αρνητικές δυνάμεις και τις επιρροές.

Εξαιρετικά χρήσιμη στους ανθρώπους που βρίσκονται στη διαδικασία της αποδέσμευσης από ανθρώπους, πράγματα και τόπους του παρελθόντος. Βοηθά στην απελευθέρωση από παλαιές πεποιθήσεις και συνήθειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να "απωθήσει" κακές επιρροές, και αυτό συμπεριλαμβάνει και ανθρώπους που σαμποτάρουν ασυνείδητα την επιτυχία σας ή τις θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Εξαιρετικά χρήσιμη πέτρα κατά τη διαδικασία της ευθυγράμμισης του ατόμου με την ανώτερη δύναμη. Επίσης βοηθά να απορροφήσει οποιαδήποτε ενέργεια χρειάζεται από το Σύμπαν.

Αρκετά ισχυρή σε ανθρώπους που υποφέρουν από κάποιον εθισμό ή βρίσκονται σε περίοδο αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Χρησιμοποιήθηκε από τους Αρχαίους Έλληνες και τους Ρωμαίους για προστασία, για μηνύματα από τους νεκρούς, για οράματα και καθοδήγηση μέσω του διαλογισμού και των ονείρων καθώς και για να μειώσουν τις σεξουαλικές επιθυμίες. 

Εξαιρετική πέτρα για επιχειρηματίες και εφευρέτες για να αποκρούσουν την αρνητική ενέργεια που περιβάλλει το χώρο εργασίας τους.

Σωματικά βοηθάει στη θεραπεία ασθενειών των οστών, του μυελού των οστών, σε αιματολογικές και κυτταρικές διαταραχές, στο γλαύκωμα, στην επιληψία, και σε ασθένειες των δοντιών και των ποδιών.


Συνεργάζεται – Σχετίζεται:

Κρύσταλλοι: Όλοι οι ποικιλίες του Χαλκηδόνιου λίθου.

Χρώμα κεριού: Άσπρο

Τσάκρα: 1ο  (Ρίζα)

Στοιχείο: Γη

Πλανήτης: Κρόνος

Αρχάγγελος: Κασσιήλ

Ζώδιο: Αιγόκερως & Λέων, Σκορπιός

Αριθμός Δόνησης: το 6

Λουλούδια & Φυτά: Κισσός, Εντελβάις.

Βότανα, Έλαια & Θυμίαμα: Αλόη, πατσουλί, κυπαρίσσι.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Σκουλαρίκια με Ενεργειακούς Κρυστάλλους Όνυχα Μαύρο
  • Κωδικός Προϊόντος: ead100
  • Τιμή: 16,83
  • Ιδιότητες: Κόσμημα Όνυχας Μαύρος Ο μαύρος Όνυχας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποτρέψει ή να απορροφήσει την αρνητικότητα των άλλων, και για αυτό είναι ιδανική πέτρα για προστασία από τις αρνητικές δυνάμεις και τις επιρροές.
Path: > > > Σκουλαρίκια με Ενεργειακούς Κρυστάλλους Όνυχα Μαύρο

Ιδέες & Προτάσεις

2 άλλα προϊόντα στην κατηγορία