Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια Τυρκουάζ-Αχάτη Πράσινο Μεγαλύτερη προβολή

Σκουλαρίκια Τυρκουάζ-Αχάτη Πράσινο

ac2541

Σκουλαρίκια κρεμαστά με ενεργειακές πέτρες Τυρκουάζ και Αχάτη πράσινο.

Συνδυασμός κρυστάλλων για προστασία, αγάπη, αρμονία, δύναμη, θεραπεία, αφθονία, καλή τύχη, συζυγική πίστη.

Περισσότερες λεπτομέρειες

21,00€

Άλλες πληροφορίες

Σκουλαρίκια κρεμαστά με κρυστάλλους Τυρκουάζ και Αχάτη πράσινο.

Μήκος Σκουλαρικιών: 5,1εκ.

Τυρκουάζ:για πλούτο και προστασία, αγάπη και ευτυχία, εσωτερική γαλήνη και σοφία, φιλία και κατανόηση, ευαισθησία και αποδοχή, θεραπεία και επούλωση, αλλαγή και ροή, έμπνευση και διόραση, επικοινωνία και επίλυση, αφθονία και επαγγελματική επιτυχία. Εξαιρετική πέτρα για την κατάθλιψη, την εξάντληση και τον πανικό. Σωματικά ανακουφίζει από ρευματισμούς και αρθρίτιδα, προβλήματα στο στομάχι, ημικρανίες και πονόλαιμο. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, διεγείρει την αναγέννηση των ιστών. Θεραπεύει και επουλώνει ολόκληρο το σώμα.

Αχάτης: για προστασία και γείωση, δύναμη και θάρρος, θεραπεία και αρμονία, δημιουργικότητα και ευημερία, προσαρμοστικότητα και αρμονία, εξισορρόπηση και ασφάλεια, μακροζωία και καλή τύχη, συζυγική πίστη και ρομαντισμό, συναισθηματική και σωματική επούλωση. Ενθαρρύνει τη θετική στάση ζωής, ενισχύει την αυτοπεποίθηση και αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις, φόβους, πικρία και δυσαρέσκεια. Ευεργετική πέτρα για αυτοεξέταση και μείωση του στρες και του άγχους. Επαγγελματικά μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθούν οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία. Σωματικά είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε θεραπείες προβλημάτων των δοντιών, των ούλων, του στομαχιού, της φυσικής αντοχής και της αϋπνίας. Επίσης μπορεί να καθαρίσει την αύρα και να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια. Ο πράσινος έχοντας όλες τις ιδιότητες του Αχάτη, επιπλέον ενεργοποιεί το 4ο τσάκρα, ενισχύοντας τη θεραπεία και την επούλωση, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα, τη διαίσθηση και τη φαντασία. Χρησιμοποιείται σε διαλογισμούς αγάπης και για αφοσιωμένες σχέσεις και γάμο.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Σκουλαρίκια Τυρκουάζ-Αχάτη Πράσινο
  • Κωδικός Προϊόντος: ac2541
  • Τιμή: 21,00
  • Ιδιότητες: Σκουλαρίκια κρεμαστά με ενεργειακές πέτρες Τυρκουάζ και Αχάτη πράσινο. Συνδυασμός κρυστάλλων για προστασία, αγάπη, αρμονία, δύναμη, θεραπεία, αφθονία, καλή τύχη, συζυγική πίστη.
Path: > > > Σκουλαρίκια Τυρκουάζ-Αχάτη Πράσινο

Ιδέες & Προτάσεις

6 άλλα προϊόντα στην κατηγορία