Σκουλαρίκια

Έκπτωση! Σκουλαρίκια κρεμαστά με ενεργειακούς κρυστάλλους Αχάτη μοβ-ροζ Μεγαλύτερη προβολή

Σκουλαρίκια κρεμαστά με ενεργειακούς κρυστάλλους Αχάτη μοβ-ροζ

edg1302

Σκουλαρίκια με πέτρες Μοβ-Ροζ Αχάτη.

Ο συνδυασμός πέτρας και χρώματος είναι ιδανικός για ενίσχυση και προσέλκυση της αγάπης, της ευτυχίας, της ομορφιάς, της γαλήνης και της αφθονίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

18,70€

-15%

22,00€

Άλλες πληροφορίες

Σκουλαρίκια με ενεργειακούς κρυστάλλους Αχάτη μοβ-ροζ. Χειροποίητο κόσμημα. Τα σκουλαρίκια είναι επιμεταλλωμένα με ασήμι 925.

Μήκος(με το κούμπωμα): 6εκ.

Τα σκουλαρίκια συνοδεύονται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες της πέτρας.

Αχάτης – Agate

Ο Αχάτης είναι η πέτρα της προστασίας και της δύναμης, της γείωσης και του θάρρους, της προσαρμοστικότητας, της θεραπείας και της αρμονίας. Ενθαρρύνει τη θετική στάση ζωής και αποτρέπει τις αρνητικές σκέψεις. Ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη διάνοια, καθιστώντας τον ευεργετικό τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους καλλιτέχνες.

Ως πέτρα αρμονίας εξισορροπεί τη γιν/γιανκ ενέργεια.

Ως πέτρα της γείωσης αυξάνει την ενέργεια όταν απαιτείται, ενισχύει τη σύνδεση του σώματος με το φυσικό επίπεδο, την υγεία, την ασφάλεια και προσελκύει την ευημερία.

Στα παιδιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φυλαχτό για την προστασία τους.

Μία από τις ιδιότητες του Αχάτη είναι η αποδέσμευση της δυσαρέσκειας και της πικρίας, για τον λόγο αυτό θεωρείται από πολλούς εξαιρετική πέτρα για να βοηθήσει στην επούλωση και να βελτιώσει τις σχέσεις. Πιστεύεται ότι ενισχύει την καλή τύχη και τη μακροζωία, τη συζυγική πίστη και τον ρομαντισμό.

Συναισθηματικά δίνει κουράγιο, αυτοπεποίθηση και βοηθάει να διαλυθούν οι φόβοι. Ευεργετική πέτρα για αυτοεξέταση και μείωση του στρες και του άγχους.

Επαγγελματικά μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθούν οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και να προσελκύσει την επιτυχία, την επαγγελματική αναγνώριση και την ευημερία. Ο Αχάτης μπορεί να καθαρίσει την αύρα και να εξαλείψει την αρνητική ενέργεια.

Σωματικά είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε θεραπείες προβλημάτων των δοντιών, των ούλων, του στομαχιού, της φυσικής αντοχής και της αϋπνίας.

Ο μοβ Αχάτης επιπλέον ενεργοποιεί το 6ο και το 7ο τσάκρα, την πνευματικότητα και τη φώτιση, την ψυχική δύναμη και τη διαίσθηση. Ενισχύει τη γαλήνη, την ηρεμία και την αποδοχή. Ο συνδυασμός πέτρας και χρώματος είναι ιδανικός για περιόδους έντονου στρες καθώς και όταν υπάρχει ανάγκη από ηρεμία του νου λόγω υπερφόρτωσης σκέψεων.

Ειδικά ο ροζ Αχάτης χρησιμοποιείται για ενίσχυση και προσέλκυση της αγάπης, της ευτυχίας, της στοργής και της αρμονίας, της αποδοχής και της αυτό-εκτίμησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξυπνήσει το πάθος και τον έρωτα. Καθαρίζει την αύρα και προσελκύει νέες δυναμικές και ενέργειες. Ενισχύει την αυτό-ίαση και την αγνότητα, την ομορφιά και την αφθονία, τη νεότητα και τη λάμψη. Σωματικά χρησιμοποιείται για να ενισχύσει τη σωστή λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου και για να βοηθήσει το κυκλοφορικό σύστημα.

Πρόταση: όταν θέλετε να πάρετε μια σημαντική απόφαση κρατείστε έναν Αχάτη.

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Σκουλαρίκια κρεμαστά με ενεργειακούς κρυστάλλους Αχάτη μοβ-ροζ
  • Κωδικός Προϊόντος: edg1302
  • Τιμή: 18,70
  • Ιδιότητες: Σκουλαρίκια με πέτρες Μοβ-Ροζ Αχάτη. Ο συνδυασμός πέτρας και χρώματος είναι ιδανικός για ενίσχυση και προσέλκυση της αγάπης, της ευτυχίας, της ομορφιάς, της γαλήνης και της αφθονίας.
Path: > > > Σκουλαρίκια κρεμαστά με ενεργειακούς κρυστάλλους Αχάτη μοβ-ροζ

Ιδέες & Προτάσεις

4 άλλα προϊόντα στην κατηγορία