Μενταγιόν-Το Δέντρο της Ζωής

Μενταγιόν, το Δέντρο της Ζωής με κρυσταλλάκια λίθου Κοραλλιού κόκκινου. Μεγαλύτερη προβολή

Μενταγιόν, το Δέντρο της Ζωής με κρυσταλλάκια λίθου Κοραλλιού κόκκινου.

ddg403

Κρεμαστό λαιμού το Δέντρο της Ζωής με κρυσταλλάκια Κόκκινου Κοραλλιού.

Κόσμημα Προστασίας, Γονιμότητας, Αφθονίας.

Περισσότερες λεπτομέρειες

18,80€

Άλλες πληροφορίες

Μενταγιόν, το Δέντρο της Ζωής με κρυστάλλακια ενεργειακού λίθου Κοραλλιού κόκκινου, δεμένο με σύρμα ασημί.

Το μενταγιόν συνοδεύεται από ένα έντυπο με τις ιδιότητες του κρυστάλλου.

Διάμετρος μενταγιόν: 5εκ.

Το Δέντρο της Ζωής συμβολίζει την προστασία και τη σοφία, την ομορφιά και τη γενναιοδωρία, την αφθονία και την ανάπτυξη, τη δύναμη και τη λύτρωση, την αγάπη και τη Χάρη του Θεού. Ένα σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται από τους περισσότερους πολιτισμούς. Πιστεύεται ότι δηλώνει την προσπάθεια της Γης να ενωθεί με τον Ουρανό.

Κοράλλι Κόκκινο - Coral Red

Πέτρα της προστασίας και της ευημερίας, του πάθους και της φιλίας, της εσωτερικής δύναμης και της δημιουργικότητας, της αισιοδοξίας και της αγάπης, της δύναμης και της κατανόησης, της γαλήνης και της γνώσης. Χρονολογείται και χρησιμοποιείται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, και συμβολίζει τη ζωή και την ενεργειακή δύναμη. Πιστεύεται ότι μπορεί να προστατεύσει από την κακή τύχη και την κατάθλιψη. Ενισχύει τη διαίσθηση και τη φαντασία, τον ενθουσιασμό και το πάθος για ζωή.

Σωματικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενισχύσει τη θεραπεία του κυκλοφορικού και αναπαραγωγικού συστήματος, των νεφρών, της ουροδόχου κύστης, του αναπνευστικού συστήματος και των ψυχικών ασθενειών. Απελευθερώνει τις τοξίνες και επιταχύνει τη διαδικασία της αναγέννησης των ιστών. Το κόκκινο κοράλλι βοηθάει στην αντιμετώπιση της αρθρίτιδας, της αναιμίας, σε παθήσεις των οστών(οστεοπόρωση) και του δέρματος, και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Θεωρείται και πέτρα της γονιμότητας. Θα πρέπει να αποφεύγεται να χρησιμοποιείται από άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση και πυρετό.

Επαγγελματικά βοηθάει στην επίλυση προβλημάτων, στην επίτευξη των στόχων και προσελκύει την επαγγελματική αναγνώριση, την αποδοχή, την επιτυχία και την ευημερία. Το κόκκινο κοράλλι βοηθάει τον κάτοχο του να δουλέψει τα συναισθηματικά του τραύματα, να αντιμετωπίσει φόβους και ενοχές που του δημιουργήθηκαν μέσα σε δυσλειτουργικές σχέσεις ή οικογένειες. Είναι κατάλληλο για να ενεργοποιήσει τη θεϊκή φύση που βρίσκεται μέσα του, καθώς και να βοηθήσει τον κάτοχο του να τη βιώσει. Ιδανικός κρύσταλλος και για διαλογισμό.

Συνεργάζεται-Σχετίζεται:

Τσάκρα: 1ο & 2ο

Στοιχείο: Νερό

Αρχάγγελος: Ναθαναήλ, Γαβριήλ, Ουριήλ

Ζώδιο: Ιχθύες, Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός

Πλανήτης: Άρης & Ποσειδώνας

Χρώμα κεριού: Κόκκινο και πορτοκαλί σκούρο

Ζώδιο: Δίδυμοι &  Λέων, Παρθένος, Σκορπιός, Τοξότης & Ιχθείς

Καθαρισμός Κοσμήματος: Σε ασφαλή και αεριζόμενη περιοχή ανάψτε φύλλα φασκόμηλου και με μια λαβίδα κρατήστε το κόσμημα σας και περάστε το, λίγες φορές, από τον καπνό (προσοχή όχι κοντά στη φλόγα, μόνο μέσα από τον καπνό, σε μια ασφαλή από τη φλόγα απόσταση). Το φασκόμηλο είναι ιδανικό για να καθαρίσει τις αρνητικές ενέργειες του κρυστάλλου έτσι ώστε να είναι έτοιμος για να τον ενεργοποιήσετε. Κρατήστε το κόσμημα στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις του και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι φτιαγμένο. Ζητήστε το και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Καθαρίζεται τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει. Αντί για φύλλα φασκόμηλου μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία χρησιμοποιώντας stick φασκόμηλου ή μπορείτε να καθαρίσετε τους κρυστάλλους σας τοποθετώντας το κόσμημα για λίγο μέσα στο χώμα μιας υγιής γλάστρας και καθαρίζοντας μετά το χώμα μόνο με ένα πανάκι.

Η χρήση και θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Μενταγιόν, το Δέντρο της Ζωής με κρυσταλλάκια λίθου Κοραλλιού κόκκινου.
  • Κωδικός Προϊόντος: ddg403
  • Τιμή: 18,80
  • Ιδιότητες: Κρεμαστό λαιμού το Δέντρο της Ζωής με κρυσταλλάκια Κόκκινου Κοραλλιού. Κόσμημα Προστασίας, Γονιμότητας, Αφθονίας.
Path: > > > Μενταγιόν, το Δέντρο της Ζωής με κρυσταλλάκια λίθου Κοραλλιού κόκκινου.

Ιδέες & Προτάσεις

8 άλλα προϊόντα στην κατηγορία