Χελώνα

Νέα προϊόντα

Χελώνα Μάτι της Τίγρης Μεγαλύτερη προβολή

Χελώνα διακοσμητική από κρύσταλλο Μάτι της Τίγρης.

xfC

Χελώνα Τοτέμ Μάτι Τίγρης

Τοποθετήστε μία χελώνα από Μάτι της Τίγρης στο σπίτι σας για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια και κακό μάτι, για συναισθηματική ισορροπία και αγάπη, για ευτυχία και αφθονία.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο

25,20€

Άλλες πληροφορίες

Χελώνα σκαλιστή από Μάτι της Τίγρης


Διαστάσεις: μήκος:4,8*ύψος:3*πλάτος:2,4εκ.
Βάρος: 45γραμ.

Η χελώνα τοποθετείται για ενίσχυση της προστασίας και της υγείας, καθώς και για προσέλκυση χρήματος και επιτυχίας. Θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα σύμβολα και χρησιμοποιείται και από τους συμβούλους του Feng Shui.
Το Μάτι της Τίγρης είναι κρύσταλλος προστασίας και ευημερίας, της αισιοδοξίας και της διορατικότητας, της αφθονίας και της καλής τύχης, της δύναμης και της δημιουργίας, της αυτοπεποίθησης και της θετικής ενέργειας. 

Τοποθετήστε μία χελώνα από Μάτι της Τίγρης στο σπίτι σας για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια και κακό μάτι, για συναισθηματική ισορροπία και αγάπη, για ευτυχία και αφθονία. Τοποθετήστε τν χελώνα μέσα στον εργασιακό σας χώρο για να ενισχύσετε τη δημιουργικότητα, την εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας, την προστασία από κάθε είδους απώλεια και κυρίως για να προσελκύσετε την επιτυχία και τον πλούτο.

Πρόταση: στον επαγγελματικό σας χώρο τοποθετήστε τη χελώνα στη Δυτική κατεύθυνση για να ενισχύσετε την προστασία, την καλή τύχη και την επιτυχία. Στον προσωπικό σας χώρο μπορεί να τοποθετήστε τη χελώνα στη Βορειοανατολική κατεύθυνση για να ενισχύσετε τη σοφία και τη μάθηση, την έμπνευση και τη δημιουργικότητα.

Καθαρισμός κρυστάλλου: Κρατήστε τη χελώνα σας κάτω από την βρύση και αφήστε το νερό να τρέξει άφθονο πάνω της για κάποια δευτερόλεπτα (περίπου ένα λεπτό), έτσι ώστε να την «καθαρίσει» και να είναι έτοιμη για να την ενεργοποιήστε. Κρατήστε την στα χέρια σας, νιώστε τις δονήσεις της, και σκεφθείτε τι ακριβώς ζητάτε από τον κρύσταλλο που είναι η χελώνα σας. Ζητήστε το, με ευγνωμοσύνη και πίστη και οραματιστείτε τον εαυτό σας να βιώνει όλες τις υπέροχες ενέργειες και ιδιότητες του. Σημαντικό κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης είναι να είστε ήρεμοι, χαρούμενοι και να μην σας διακόψει κάποιος. Καθαρίζετε τακτικά τον κρύσταλλο σας από τις αρνητικές ενέργειες που συσσωρεύει.
Η θεραπεία των κρυστάλλων είναι εναλλακτική και συμπληρωματική και δεν αντικαθιστά τη φαρμακολογική σας θεραπεία.
 

Οι διαστάσεις, το βάρος και το χρώμα των ίδιων φυλαχτών ίσως να διαφέρουν ελάχιστα από τις αναγραφόμενες.

Σύνοψη

  • Όνομα Προϊόντος:Χελώνα διακοσμητική από κρύσταλλο Μάτι της Τίγρης.
  • Κωδικός Προϊόντος: xfC
  • Τιμή: 25,20
  • Ιδιότητες: Χελώνα Τοτέμ Μάτι Τίγρης Τοποθετήστε μία χελώνα από Μάτι της Τίγρης στο σπίτι σας για προστασία από κάθε αρνητική ενέργεια και κακό μάτι, για συναισθηματική ισορροπία και αγάπη, για ευτυχία και αφθονία.
Path: > > > Χελώνα διακοσμητική από κρύσταλλο Μάτι της Τίγρης.

Ιδέες & Προτάσεις

1 άλλα προϊόντα στην κατηγορία